Nov Bandellijev škandalozni kupček

Bandelli že slovi po svojih za javnost neprimernih izjavah, foto: STA

Še pred svojim odhodom iz županskega na ministrski stolček je Marko Bandelli poskrbel za ogorčenje dela svojih volivcev, katere je označil za bolj butaste od psov in se za svoje žaljivke nikoli opravičil. Po njegovem predčasnem odhodu iz Komenske občinske uprave, so na dan začele prihajati njegove prve sumljive rabote z občinskimi zemljišči.

Njegovega odgovora na naše javno vprašanje, ali bo vrnil svoj poslanski mandat zaradi dvoličnosti glede preiskave KPK-ja nismo nikoli prejeli. Prav tako pa proti Bandelliju ni bil sprožen noben uradni postopek, kljub temu, da je na zaslišanju za ministra javno priznal mobing na Občini Komen, ki ga je izvajal nad svojimi podrejenimi.

Nedavno pa je v javnost pricurljalo elektronsko pismo, ki ga je Marko Bandelli poslal komenskemu županskemu kandidatu Eriku Modic. V njem Bandelli namiguje na odrekanje ministrske podpore Občini Komen, ne samo svojega resorja za kohezijo in EU sredstva, pač pa tudi resorja njegove strankarske kolegice Alenke Bratušek za infrastrukturo.

Javno razkrito Bandellijevo elektronsko pismo Modicu, foto: twitter

Glede na zgornje elektronsko pismo pa se že pojavljajo namigi, da je Bandelli grobo zlorabil ministrski položaj, saj namiguje na samovoljo ministra glede razdeljevanja EU sredstev in podporo pri infrastrukturnih projektih Občini Komen, kot so denimo obnove že precej dotrajanih državnih cest in druge infrastrukture ter bodočih projektov.

Slovenska javnost in njegovi politični somišljeniki so ob tej zadnji neprimerni izjavi Bandellija nemalo zgroženi, večina občank in občanov Komna pa so na take njegove rabote že navajeni.

Uredništvo