Video – Nasveti ministra Poklukarja za samozaščito

Za ministra Poklukarja dejansko varovanje južne meje ni večja prioriteta, foto: akcijasever.si

Neobvladovanje množičnih migracij in trume migrantov, ki se čez Slovenijo prebijajo na zahod, so za državo že prinesle mnoge negativne posledice.

Glede na neaktivnosti Šarčeve vlade za zaščito južne meje, se lahko nadejamo, da je trenutni kriminalni val v državi šele uvod v kaos, ki bo sledil še v večjem obsegu v naslednjih mesecih.

Tako državljanke in državljane Slovenije tudi notranji minister Boštjan Poklukar opozarja, da je prišel čas za lastno samozaščito.

Varnostna situacija v Evropi zaradi migrantov vse slabša

Kriminalni val, katerega prinašajo s seboj migranti, o dogajanju v bližnjem Trstu smo že večkrat poročali (klik), vnaša vse večji strah med prebivalce evropskih držav. Nedavno objavljena raziskava potrjuje, da tudi vse več Nemcev posega po strelnem orožju za samozaščito (klik), dejstvom pa nejevoljno pritrjuje tudi nemška policija.

Dobronamerne nasvete ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja o samozaščiti Slovenk in Slovencev lahko prisluhnete v spodnjem videoposnetku, ki je bil objavljen na socialnem omrežju Twitter.

Na koncu bi lahko ministru Poklukarju podali še manjši nasvet. Če bi Slovenija ustrezno varovala svojo južno mejo, kot to počne Madžarska, tudi državljankam in državljanom Slovenije ne bi bilo potrebno obveščati “poličije” o gibanju “sumljivih” oseb. Policistom bi bilo tako posledično tudi prihranjen lov na “sumljive” osebe po celotni državi ter njihov končni prevoz v azilne domove.

Uredništvo