Zaključek natečaja Odprti vrtovi Kopra 2018

Lanskoletni obisk je bil nad pričakovanji, foto: upr.si

Natečaj, o katerem smo že poročali in bo obiskovalcem odprl skrite zelene kotičke v Kopru, se bo zaključil to nedeljo, 16. Septembra ob 18.30 na vrtu samostana sv. Ane.

Začetek zaključka natečaja se bo pričel ob 16. uri v baru  Cameral, kjer bodo obiskovalci po plačilu kavcije 6 € prejeli kozarec za pokušanje vin, nato pa se bodo s strokovno komisijo, ki jo sestavljajo Jože Bavcon, Etbin Tavčar ter Jadran in Darinka Čali odpravili po označenih vrtovih ter izbrali letošnjega zmagovalca. 

Tisti, ki boste boste fotografirali svoje najljubše skrite kotičke, pa lahko slike pošljete na naslov [email protected], kjer bodo organizatorji najlepše objavili na Facebook strani Odprtih vrtov Kopra.

Poskrbljeno bo tudi za otroke, z delavnico Lov na zaklad po zelenih oazah Kopra, ki bo namenjena šolskim otrokom. Otroke lahko prijavite na elektronski naslov [email protected] ali danes osebno v Baru Cameral. Število mest je omejeno!

Zaključna prireditev, ki jo bo povezoval Blaž Maljevac, voditelj z Radia Koper, se bo pričela ob 18.30 na vrtu samostana sv. Ane, kjer se bo odvil tudi koncert vokalistke Lane Petrovič in kitarista Kima Babiča. Razglašeni bodo trije najlepši vrtovi v mestu 2018.

Zmagovalci bodo s strani javnega podjetja Marjetica Koper prejeli vrednostni bon za nakup v Vrtnariji Marjetica. Nagradni sklad znaša 500 EUR, in sicer najlepši vrt prejme bon v višini 300 EUR, drugouvrščeni in tretjeuvrščeni pa vsak po 100 EUR.

Uredništvo