RTV Slovenija poniževalno o nacionalizmu in rasizmu Borisa Pahorja

Kako proti slovensko so nastrojeni posamezniki na paši javnega denarja Slovenk in Slovencev kaže nov napad novinarjev javne Radio Televizije Slovenije na Borisa Pahorja.

Slovenskega pisatelja je novinar Boris Vasev na socialnih omrežjih lahkomiselno označil za nacionalista in rasista.

Poniževanje naroda z javnim narodnim denarjem

Javna hiša RTV je v preteklosti s svojo propagando, zavajanjem in lažmi blatila Slovenijo, Slovenke in Slovence ter poniževala narod. Žal smo to narodno sramoto še vedno prisiljeni plačevati vsak mesec z mesečno naročnino.

Za tiste, ki so se pripravljeni odreči RTV sprejemniku in RTV naročnini, navodila za odjavo prisilnega sponzoriranja te neslovenske javne ustanove, najdete tukaj (klik).

Boris Pahor je v svojem življenju izkusil trpljenje pod vsemi totalitarizmi, katere slovenske leve vlade zaradi svoje dediščine totalitarizma še do danes niso bile sposobna obsoditi. Še več, na RTV Slovenija lahko poveličevanje zločincev nad človeštvom, ki so klali po Sloveniji med vojno, nato s krvavo revolucijo prevzeli oblast in nadaljevali s svojim zločinskim klanjem slovenskega naroda po vojni, poslušamo še danes.

Koliko časa bo slovenski narod še pripravljen sponzorirati protinarodne elemente na javnem denarju, kateri želijo slovenski narod uničiti do konca?

Uredništvo