Migranti, ilegalni prehodi meje in rasizem med Slovenci

Leta 2015, s prvim migrantskim valom čez državo, se je v Sloveniji pričelo novo obdobje levičarske inkvizicije nad slovenskim narodom.

S ciljem utišanja vseh Slovenk in Slovencev na podlagi lažnih obtožb o rasizmu, fašizmu, sovraštvu in podobnih neosnovanih žaljivkah. S ciljem utišanja vseh, ki bi morda imeli pomisleke glede nekontroliranega uvoza migrantov v Slovenijo (klik) in varnostnih posledic, ki bi to prineslo za prebivalce Slovenije.

Migracije del slovenske zgodovine

Vojne grozote na Balkanu po genocidnem razkroju komunistične Jugoslavije so v beg na varno pognale na tisoče beguncev, za katere je bila Slovenija prva varna država na begu pred vojno vihro. Slovenija je tako samo v nekaj mesecih vojne na Balkanu leta 1991 sprejela več tisoč beguncev, številka pa se je z divjanjem vojne v naslednjih mesecih dvignila na več deset tisoč beguncev.

Slovenija je na višku begunskega vala iz Balkana nudila zatočišče okrog 70 tisoč beguncem, družinam, nemočnim, ostarelim, otrokom, ženskam. Najbolj ranljivim skupinam, ki so na begu pred vojno iskale zatočišče, ne ugodne socialne politike evropskih držav.

Pri tem gre opomniti, da so mnogi izmed teh beguncev ostali v Sloveniji, z njimi pa je iz BiH prišla tudi islamska vera. Slovenski narod je kljub pomislekom takrat, odprl svoja vrata in sprejel nemočne begunce.

Njihova integracija je bila razmeroma uspešna, pri tem pa je potrebno poudariti, da so se Balkanski begunci uspešno integrirali tudi v mnogih drugih državah Evrope.

Neproblematičnost azijskih migrantov

Za ponazoritev harmonije migrantov z novim okoljem, bi veljalo v Sloveniji izpostaviti predvsem migrante iz daljne Azije. Že sredi 90. let prejšnjega stoletja so se po Sloveniji začele pojavljati prve azijske oziroma kitajske restavracije, sledile so jim trgovine, predvsem kitajski migranti pa so tako postali del vsakdana slovenske družbe.

Na družabnih omrežjih in drugih spletnih portalih, kjer levičarji obtožujejo Slovence pljuvanja po migrantih v obliki rasizma, fašizma, sovraštva in drugih neprimernih žaljivk, ni nikjer zaslediti negativnih komentarjev o prišlekih iz daljne Azije. Morda bi vzrok za to našli v njihovi neproblematičnosti glede kriminalnih dejanj in dejanske obogatitve slovenske kulture s primesjo svoje, kjer bi lahko navedli ravno kulinariko.

Stoletja slabih izkušenj

V nobenem primeru seveda ne gre zanikati sovražnih ekscesov posameznikov, ki v svoji zaslepljenosti sovražijo vse kar je tuje. Vendar pa večina svoja nasprotovanja migrantom, ki sedaj ilegalno vdirajo na slovensko ozemlje ne išče v sovraštvu, kot Slovenke in Slovence obtožujejo levičarji, pač pa na podlagi slabih izkušenj, tako zgodovinskih, kot tudi trenutnih, kjer se prek Slovenije z zadnjimi migranti že vali nov kriminalni val.

Radikalni Islam, katerega s seboj prinašajo arabski migranti in je tuj celo vernikom v Bosni in Hercegovini, spominja na stoletja Turških vpadov, ki so globoko vtisnjeni v zavest slovenskega naroda. Otomanski osvajalci so pustošili po Sloveniji stoletja, s seboj prinašali uničenje in ob odhodu ugrabljali slovenske otroke, katere so kasneje kot Janičarje ponovno pošiljali v uničevalnih pohodih nad slovenski narod.

Strah pred trenutnimi arabskimi migranti med slovenskim narodom se je gradil tudi z izkušnjami in novicami iz tujine. Od leta 2015 tako lahko prebiramo o vse večjih problemih Nemčije z migranti, ki so Slovenijo prečkali takrat. Skozi državo se je takrat v organizaciji vlade Mira Cerarja sprehodilo ali peljalo več kot pol milijona arabskih migrantov, med njimi tudi pariški teroristični napadalci.

Italija je bila cilj za migrante še pred prihodom migrantskega vala čez Balkan leta 2015. Vendar pa je v zadnjem času varnostna situacija v sosednji državi , zaradi vse večje aktivnosti Balkanske migrantske poti skozi Slovenijo postala tako nevzdržna, da so bile tržaške oblasti prisiljene vpoklicati vojsko na ulice.

Strah pred arabskimi migranti pa povečujejo dejanja migrantov, ki kaznivo dejanje, ilegalno prečkanje meje zagrešijo že ob samem vstopu v državo, kar nakazuje njihove nepoštene namene, če se s prošnjo za azil namenijo ostati v Sloveniji. Tudi na poti skozi Slovenijo ti migranti postajajo vse bolj nasilni, primer je bila ugrabitev slovenskega državljana.

Sovraštvo do lastnega naroda

Levičarji tako v svoji ideološki zaslepljenosti sovraštva do vsega drugače mislečega, v veri v odprte meje in prosti pretok vsega ter vseh, pljuvajo po lastnih sodržavljanih, kateri ne želijo biti naslednja žrtev morebitne ugrabitve ali fizičnega napada nedokumentiranih migrantov v državi.

Sovražni govor, katerega širi levica nad vsem neskladnim z njenimi pogledi na svet, tako v resničnem življenju, kot na spletu presega njihove definicije verbalnega konflikta. Te iste verbalne konflikte, s katerimi obtožujejo slovenski narod, vsakič, ko ta pokaže svojo zaskrbljenost za lastno varnost.

Slovenci nismo rasisti, fašisti ali sovražni do vsega tujega, smo samo zaskrbljeni za lastno varnost in svojo prihodnost ob vseh slabih izkušnjah z zadnjimi arabskimi migranti v državi.

Uredništvo