Islamska terorista priznala ugrabitev slovenskega državljana

Vlada Marjana Šarca, vključno z njim še naprej zavaja slovensko ljudstvo, da je meja varovana dobro, foto: STA

Danes sta islamska terorista, 18. letni Alžirec in 25. letni Maročan na sodišču priznala krivdo za ugrabitev slovenskega državljana, 79. Letnega Mirka Moravca.

Še vedno pa ni nikjer v javnosti opravičila javnih uslužbencev in drugih vidnih levih avtoritet, ki so se na plečih javnega denarja norčevali iz tragedije in vztrajali, da je Mirko svojo ugrabitev zrežiral sam.

Aretacija teroristov šele v Italiji

Spomnimo,  Maja letos so trije islamski teroristi, 18. letna Alžirca in 25. letni Maročan pristopili do Mirka med delom v vinogradu. Nato so ga zvezali in stlačili v prtljažnik njegovega avtomobila ter se z njim odpeljali iz Bele krajine, čez celotno državo brez kakršne koli policijske kontrole na poti.

Pred mejo so teroristi Mirka odvrgli iz prtljažnika in se odpeljali v Italijo. Šele tam jih je ustavila italijanska policija ter jih aretirala (klik).

Levičarji ob dogodku kot noji z glavami v pesku

Ob novici ugrabitve, so se mnogi predstavniki leve slovenske avantgarde, prisesani na javni davkoplačevalski denar norčevali iz žrtve in namigovali, da je Mirko svojo ugrabitev zrežiral sam.

Javni uslužbenci, v zanikanju tragedije, foto: facebook

Očitno so bili po levi nerazumljivi logiki v to teorijo zarote lastne ugrabitve vpleteni, Mirko, italijanska policija, ki je teroriste aretirala v Italiji, sedaj pa se je z lažnim sodnim procesom dejanskim ugrabiteljem v to levičarsko teorijo zarote vpletlo še slovensko sodstvo.

Seveda je v luči panike, da Slovenija ni sposobna zapreti svoje južne meje pred migranti in zaščititi svoje lastno prebivalstvo pred islamskimi teroristi, leva klika vztrajala pri svojih nerazumljivih teorijah zarote, kjer bi pred javnostjo upravičili teroristični napad na slovenskega državljana.

Kot po navadi, opravičila Mirku levih zlaganih moralnih avtoritet ne gre pričakovati.

Uredništvo