Za obsodbo vseh političnih totalitarizmov

O množičnih grobiščih po Sloveniji se je v luči fojbe v Bazovici razpisal tudi italijanski Il Piccolo, foto: Il Piccolo

Razviti svet se danes spominja žrtev vseh totalitarnih sistemov, Fašizma, Komunizma in Nacional-Socializma.

V Sloveniji pa se danes tisti z razvitimi civilizacijskimi normami sprašujemo, zakaj ta država ni sposobna obsoditi komunistične diktature, krvi žejnega diktatorja ter pol milijona pobitih in zasutih žrtev (klik) krvoločne komunistične revolucije na območju Slovenije med in po drugi svetovni vojni.

Levičarjem se spet kolca po komunistični diktaturi

Nezmožnost obsodbe vseh treh totalitarizmov slovenske leve politične elite, nakazuje njihovo nerazvitost in barbarstvo v zagovarjanju ideje, ki je v Sloveniji pod zemljo pokopala pol milijona ljudi, po svetu pa je ta komunistična ideologija ugonobila prek 100 milijonov človeških življenj.

Predsednik vlade Marjan Šarec na pasji partizanski procesiji, foto: vlada.si

Slovensko čaščenje Josipa Broza Tita, morilske krvave rdeče zvezde in želja po ponovni vzpostavitvi socialistične politično-družbene ureditve male Jugoslavije v Sloveniji, nakazuje na patološko mentalno nebogljenost levičarjev in zagovornikov najbolj smrtonosnega režima v zgodovini človeštva.

Slovenija pod vodstvom levih politikov ne bo zmožna storiti civilizacijskega koraka naprej in obsoditi vse politične režime, ki kratijo človeško svobodo, teptajo človeške pravice in se oklepajo oblasti na kupih človeških kosti.

Še več, s paradiranjem krvoločne rdeče zvezde na javnih političnih prizoriščih, z državnim financiranjem kriminalnih partizanskih organizacij in s počasnim premikanjem leve politike proti vse bolj skrajnemu levemu polu, bo Slovenija še hitreje padala proti dnu na lestvici civilizacijske razvitosti.

Uredništvo