Z avtomobilom zadel mladoletno peško na pločniku in pobegnil

Kraj prometne nesreče v Volčji Dragi. Foto: PU Nova Gorica

VOLČJA DRAGA – Včeraj ob 18.25, so bili policisti Operativno-komunikacijskega centra novogoriške policijske uprave obveščeni o prometni nesreči II. kategorije s pobegom na območju naselja Volčja Draga v občini Renče – Vogrsko. V njej je bil udeležen neznani voznik neznanega avtomobila, najverjetneje sive barve in mladoletna peška.

 

Neznanec je peljal iz Dombrave proti Volčji Dragi in v neposredni bližini enega od podjetij v tamkajšnjem naselju v desnem preglednem ovinku zapeljal v levo na nasprotno smerno vozišča, nato pa na pločnik, kjer je z avtomobilom zadel mladoletno peško, ki je hodila po  pločniku proti Dombravi. S kraja je z nezmanjšano hitrostjo odpeljal proti Volčji Dragi. Mladoletnica je utrpela udarnine po različnih delih telesa, zdravniško pomoč je dobila v splošni bolnišnici v Šempetru pri Gorici, sporočajo z novogoriške policijske uprave.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo udeleženega  neznanega voznika avtomobila in vse,  ki bi lahko policiji glede prometne nesreče nudili koristne  informacije, da se zglasijo na Postaji prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva  ulica 17, Šempeter  pri  Gorici) ali pokličejo na številko postaje (05) 393 41 00 oziroma pišejo na elektronski naslov: [email protected].

Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji, pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Uredništvo