Vstopnice za Patti Smith v Trstu kot vroče žemljice

Pevka, tekstopiska, pesnica in predvsem živa ikona rock glasbe, Patti Smith bo svoje oboževalce v Trstu pozdravila 26. Novembra.

Čeprav je njen koncert šele konec Novembra, so organizatorji v prvih 24. urah od napovedi koncerta že prodali prek tisoč vstopnic.

Živa legenda

Patti Smith je v svoji 40 letni karieri prestopila okvirje punk-rock žanra in se prelevila v umetniško ikono, ki je navdih za generacije, mlade in stare. Patti je tako v svoji karieri našla načine za svoje umetniško izražanje prek glasbe, fotografije, poezije, svoj umetniški navdih  pa Patti odkrila tudi kot pisateljica in slikarka, ter vizualna umetnica, s čimer je Patti pustila svoj umetniški pečat na popularni kulturi 20. in 21. stoletja.

Prvi koncert nove turneje

Njen koncert se bo odvil 26. Novembra v Politeama Rossetti v Trstu. Cene vstopnic se gibajo od 26 € naprej, njeni slovenski oboževalci pa lahko kupite vstopnice za omenjeni koncert na eventim.si

Koncert v Trstu bo prvi na turneji Words and Music, umetnico bo na odru spremljal Tony Shanahan, Patti pa je koncertno turnejo v FJK izbrala zaradi svoje ljubezni do mest, njihove lepote in edinstvenosti.

Uredništvo