VIDEO: Zmagovalka kuharskega šova posvojila deklico, potem sta jo z možem do smrti pretepla

Victoria Rose Smith. Fotografije: Facebook

29-letna Ariel Robinson, nekdanja učiteljica in zmagovalka 20. sezone resničnostnega šova Najslabši kuhar v ZDA (Worst Cook in America), je bila skupaj z možem 34-letnim Jerryjem Robinsonom iz Južne Karoline 19. januarja aretirana in obtožena uboja svoje posvojenke, triletne Victorie Rose Smith, ki so jo 14. januarja v stanovanju zakoncev našli mrtvo.

 

Zmagovalka resničnostnega šova in njen mož sta po koncu snemanja Najslabšega kuharja v ZDA nesrečno deklico vzela v rejo in jo, malo preden sta jo z udarci ubila, tudi posvojila. Tori, kot so klicali deklico, je bila ena od njunih treh sorejencev. Zmaga v resničnostnem šovu je Robinsonovi namreč prinesla 25.000 dolarjev in prepoznavnost na družbenih omrežjih. Preko slednjih je dnevno objavljala fotografije, na katerih objema nasmejane otroke ter pisala o pozitivnih učinkih rejništva in posvojitve. Vendar pa se je za fotografijami nasmejanih otrok očitno skrivala grozljiva resničnost.

 

Zakonca Ariel in Jerry Robinson z nesrečno Victorio, ki je umrla krute smrti. Foto: Facebook

 

Zakonca sta 14. januarja poklicala reševalce, ker je bila deklica neodzivna. Victorio Rose Smith so odpeljali v bolnišnico, kjer so razglasili njeno smrt. Po prepričanju tožilstva sta jo z močni topimi udarci po glavi in po telesu ubila oziroma pretepla do smrti.

 

Ariel Robinson in Jerry Robinson sta v priporu v njunem domačem mestu Simpsonville, v ameriški zvezni državi Južna Karolina. Za kaznivo dejanje jima po ameriški zakonodaji grozi od 20 let do dosmrtnega zapora.

Andrej Sekulović, Demokracija/ Uredništvo