VIDEO: Ženska v Kopru s palico brutalno premlatila svojega psička!!

Psička Sky. Foto: facebook

KOPER – Ženska iz koprskega Markovca, ki je danes neusmiljeno udrihala po psičku oziroma psički, ki jo je čuvala, je po poročanju spletnega portala Pes moj prijatelj, ki je izjavo dobil od ustanoviteljice Obalnega društvu proti mučenju živali, Andreje Bogataj Krivec, oseba, ki se nad živalmi ni znesla prvič. Psiček na posnetku naj bi imel po brutalnem napadu skrbnice, zlomljeno nogo.

Veterinarsko inšpektorico naj bi po dogodku čakali kar nekaj ur, a ko je naposled prišla, bojda ugotovila, da je vse v redu in za poškodovano psičko ni odredila niti pregleda pri veterinarju. Vprašanja smo pristojnemu inšpektoratu poslali, njihove odgovore bomo objavili, ko nam odgovorijo. Kljub temu, da je društvo na koprsko inšpekcijo podalo prijavo in zahtevalo takojšen odvzem psov (v stanovanju naj bi jih živelo več), naj bi naleteli na gluha ušesa, še poroča portal.

Policijska uprava Koper se je na videoposnetek odzvala takole: ” Sporočamo vam, da smo s konkretno zadevo seznanjeni, obveščena je tudi veterinarska inšpekcija, prav tako je identificirana domnevna storilka. Trenutno se zbirajo informacije in na podlagi ugotovitev in po pridobljeni dokumentaciji veterinarske inšpekcije bodo koprski policisti ustrezno ukrepali.”

Vir: Pes moj prijatelj/ Rocco Bubnik, facebook/Uredništvo

 

Takole se je odzvala, ko sta se soseda želela pogovoriti z njo.