Video: Resničnostna zvezdnica, ki je ugriznila hrvaškega policista in grozila s smrtjo, se je le oglasila: “Serjem vam v usta”

Aneta Andollini Foto: facebook, POP TV

Pred dnevi je 34-letna Aneta Andollini, ki se je nekateri gledalci spomnijo iz restničnostnih šovov Kmetija in Survivor, je na cesti proti Poreču povzročila prometno nesrečo. Po nesreči naj bi s hrvaškimi policisti obračunala z grizenjem, pljuvanjenjem, ves čas naj bi tudi grozila s smrtjo: “Vas in vse vaše bom ubila”. Ko so jo spravili v policijsko vozilo, hrvaški mediji poročajo, da je bila pijana, pa je enega brcnila v obraz. Tudi njena sopotnica, 31-letna Manca, naj bi se vedla neprimerno, policiji je baje kazala sredinca.

 

Aneto so policisti odpeljali na psihiatrični oddelek bolnišnice v Pulju, zagovarjala pa se bo tudi na tamkajšnjem sodišču. Po poročanju hrvaških medijev je ovadena zaradi kršenja prometnih predpisov, zavračanja alkotesta, groženj in fizičnega napada na uradne osebe.

Njen odziv na družbenem omrežju ni spravljiv. Sporočila je: “Za vse radovedneže, ki mi želite toookkk slabooo, serem vam se u usta svima!!!! Vračam se močnejša iz vsega kot iz kakršnega koli showa do sedaj! Ja, trgam in trgala bom, dokler bo kdorkoli položil roko name po krivem,« je zapisala na instagramu. Dodala pa še: »No make up (brez ličil, op. a.), ne frizure, j**e se mi, mamica lavica!!!!”

 

Foto: Instagram

 

Video: 24sata

Uredništvo