[Video] Melania Trump v Beli hiši tradicionalno sprejela božično jelko

Ameriška prva dama Melania Trump. Foto: EPA

Vse od leta 1966 dalje prihod božičnega drevesca v Belo hišo predstavlja ikonično praznično tradicijo. Kljub epidemiji novega koronavirusa tudi letos ni nič drugače. Marsikomu se je narisal nasmeh na obrazu, ko je videl prizor, kako ameriška prva dama slovenskih korenin Melania Trump, prešerne volje stopi pred vhod Bele hiše in prevzame dobrih pet metrov visoko božično drevo.

 

Ko je Melania Trump stopila pred znameniti vhod Bele hiše, je delovala, kot da bi stopila naravnost z modne piste v središču visoke mode v Parizu. Nadela je namreč čudovit volneni plašč v črno-beli barvi, pod katerega se je podpisala luksuzna modna hiša Balenciaga.

Foto: EPA

Za plašč z nagubanimi rokavi in visokim “prevelikim” ovratnikom, ki je na Melaniji odlično izgledal, medtem ko se je ta premikala v bližini kočije, ki je božično drevesce pripeljala, je potrebno odšteti približno 3.700 ameriških dolarjev, poroča Breitbart. Prva dama je videz dopolnila s svojim najljubšim parom črnih semiš čevljev francoskega modnega oblikovalca Christiana Louboutina, ki jih pogosto nosi, ko napoči čas zimskih temperatur. Pozabila pa ni niti na ujemajoče rokavice v črni barvi znamke Bottega Veneta. Modni navdušenci, ki redno spremljajo, kaj Melania obleče, vedo, da izbira rokavic ne čudi, saj velja za pravo modno navdušenko nad njimi.

Foto: EPA

Drevesce prispelo iz Zahodne Virginije
Drevesce, ki ga je Melania z navdušenjem sprejela, je prišlo iz ameriške zvezne države Zahodna Virginija in bo postavljeno v Modri sobi. “Vsako leto prihod božičnega drevesca v Belo hišo prinese duh praznične topline in tradicije. Letošnje drevesce bo še naprej v veselje vseh tistih, ki se bodo v tem najbolj čudovitem letnem času tekom ogleda Bela hiše sprehodili skozi sobane,” je glede prihoda drevesca komentirala prva dama.

 

Nina Žoher/Nova24 TV