(VIDEO) Mati in hčerka pogrešani že sedem mesecev: oče za informacije o hčerki nudi deset tisoč evrov

Melisa in Julija sta izginili novembra lani. FOTO: PU Ljubljana

Policisti iz ljubljanske policijske uprave Ljubljana sporočajo, da še vedno iščejo 10-letno Julijo Pogačar in njeno mati, 52-letno Meliso Smrekar (prej Nataša Brumen), obe iz Radomelj.

Julija je visoka okoli 150 cm, srednje dolgih temnih rjavih las. Melisa je visoka okoli 170 cm, suhe postave, ima črne, do ramen dolge lase.

Mama in hči sta pogrešani od sredine novembra 2021 in sta bili nazadnje opaženi na območju Kamnika, od koder naj bi odšli na krajši dopust. Lokacija dopustovanja ni znana, prav tako nista potovali z lastnim vozilom. Obstaja možnost, da se nahajata v tujini ali izven urbanih območij. Ker z do sedaj izvedenimi ukrepi še vedno nista bili najdeni, Policija ponovno prosi javnost za informacije.

Julijin oče Peter Pogačar je neutolažljiv, hčerke ni videl že 223 dni. Vir: Najdimo mojo hčerko Julijo

Naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanih osebah, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.Julijin oče Peter Pogačar za informacijo o hčerki, ki bi ga pripeljala do hčerke in omogočila, da se varno vrne domov, nudi deset tisoč evrov nagrade. Več informacij o ozadju izginotja, najdete na spletni strani:  https://findjulija.com/sl/najdimo-julijo/.

Spletno uredništvo