[Video] Britanska babica o svojem spolnem življenju s 45 let mlajšim ljubimcem: “Naslednji dan nisem mogla hoditi”

Mladoporočenca Iris Jones in Mohamed Ahmed Ibriham. Foto: Facebook

Iris Jones, ki ima 81 let, je na Facebooku spoznala svojega partnerja Mohameda, ki je star 35 let. Mohamed je Iris ljubezen izpovedal še preden je odletela  k njemu v Egipt, kjer ga je spoznala tudi v živo. Par je kaj kmalu “izgubil glavo”, nakar sta se poročila. Iris se je pojavila v pogovorni oddaji This Morning, kjer je gledalce in voditelja šokirala z izpovedjo o svojem seksualnem življenju. Nihče se me ni dotaknil 35 let. Mislila sem, da sem postala devica,” je povedala v oddaji, voditelja Phila pa je v oddaji šokirala z izjavo: “Ali veste kaj sem uporabila? Celo tubo gela.” Zmedeni voditeljici pa je še dejala: “Stvar je v tem, da naslednji dan nisem mogla hoditi. Počutila sem se, kot sem da jahala konja brez sedla. Kakorkoli že, preboleli smo.”

 

 

Upokojenka je šokirala gledalce britanske oddaje This Morning, ko je z egipčanskim ljubimcem delila podrobnosti svojega spolnega življenja. 35-letni Egipčan Mohamed Ahmed Ibriham je 81-letni britanski babici Iris Jones zamajal tla pod nogami, kmalu za tem, ko sta se lani našla na Facebooku, nato pa je odletela k njemu v Egipt. Par je voditelja Holly Willoughby in Philipa Schofielda pustil odprtih ust, potem ko je Holly priznala, da sta med njuno prvo strastno nočjo izpraznila celotno tubo gela.

Daily Mail poroča, da se je omenjeni par tudi uradno poročil. Sveže poročeni mož pa pravi, da s poroko ne želi priti do državljanstva ali denarja, saj ima udobno življenje, ki ga zasluži s svojim denarjem. Mediji pravijo, da se je Iris poročila v Egiptu in se spreobrnila v islam.

Iris je prvič pričela pogovor z domačinom iz Kaira lansko poletje v skupini na Facebooku, ko je raziskovala ateizem. Najprej ji je ljubezen izpovedal prek družabnih omrežij, nato pa dejal, da so se njegovi občutki potrdili, ko je Iris prvič videl na letališču v Kairu, novembra lani. “Bil sem zelo živčen, toda v trenutku, ko sem jo zagledal, sem vedel, da gre za resnično ljubezen. Sem zelo srečen moški, da sem našel takšno žensko,” je povedal Mohamed.

Foto: Facebook

Mohamed je delal kot inšpektor za varjenje, vendar je opustil službo, da bi preživel čas z Iris, ko je pripotovala v Kairo. Živi v trosobni hiši skupaj s starši, dvema sestrama in bratom, ki so vsi mlajši od njega. Mohamed odločno zanika, da se je poročil z Iris, zaradi njenega denarja ali britanskega državljanstva. Iris je nekdanja čistilka, ki živi v bungalovu vrednem 220 tisoč funtov in se preživlja z 200 funti pokojnine in invalidnine na teden. “Vseeno mi je, kje živiva ali kako bogata ali revna je, želim biti le z Iris,” je še dejal Mohamed.

Foto: Facebook

Irisin novopečeni mož pravi, da izbiro o kraju bivanja prepušča njeni izbiri, ne glede na to ali bo to Egipt ali Velika Britanija. “Ljudje mislijo, da sem z njo iz vseh napačnih razlogov. Vem, da je Britanija čudovita država in veliko ljudi si želi tja, vendar me to ne moti. Pripravljen sem živeti z njo kjer koli na svetu,” je še poudaril.

Iris se je od prvega moža ločila pred 40 leti
Mohamed je še razkril, da je med njenim obiskom v Egiptu Iris odpeljal na večerjo domov, kjer je preživela čas z njegovo mamo. “Moji materi je bila Iris zelo všeč, dobro sta se razumeli, ne glede na jezikovne prepreke,” pravi Mohamed, ki mu je mati dejala, če je on srečen, potem je tudi ona srečna. Iris se je od svojega moža ločila pred 40 leti, nakar se je odločila vrniti v Egipt, kjer se je poročila z Mohamedom.

“Nihče se me ni dotaknil 35 let. Mislila sem, da sem postala devica,” je povedala v oddaji, voditelja Phila pa je v oddaji šokirala z izjavo: “Ali veste kaj sem uporabila? Celo tubo gela.” Zmedeni voditeljici pa je še dejala: “Stvar je v tem, da naslednji dan nisem mogla hoditi. Počutila sem se, kot da jahala konja brez sedla. Kakorkoli že, preboleli smo.”

Sara Rančigaj/Nova24 Tv