Večina se bo cepljenja udeležila

FOTO: Pixabay

Slovenijo, Evropo in celoten svet je v letu 2020 zajela pandemija covid-19 in povzročila izredne razmere, katerim v samostojni Sloveniji še nismo bili priča. Pandemija je preizkusila naš način življenja, naše zdravje in vrednote ter našo odgovornost. “Ker bo le večinska precepljenost prebivalstva končala koronakrizo, smo se na Vas v Posvetu z volivci obrnili z vprašanjem, ali se boste udeležili cepljenja proti koronavirusu,” so zapisali na spletni strani stranke SDS.

 

Slika

 

“V Slovenski demokratski stranki že od nekdaj cenimo Vaše mnenje, zato smo se letos ponovno na Vas obrnili s Posvetom z volivci, kjer ste lahko izrazili svoje mnenje glede aktualne situacije v Sloveniji. Vedno smo znali prisluhniti Vašemu mnenju, zato smo bili veseli vsakega izpolnjenega Posveta z volivci. Vaši odgovori nam pomenijo veliko in bodo predstavljali odločilno vodilo pri našem delu za skupno dobro.

Drugo vprašanje Posveta je bilo, ali se boste udeležili cepljenja proti koronavirusu. Verjamemo namreč, da bo precepljenost prebivalstva pripomoglo k temu, da bomo znova v polni meri zagnali vsa področja življenja. Med 27.000, ki ste poslali izpolnjene vprašalnike, Vas je 71 % odgovorilo, da bi se cepili, medtem ko Vas je bilo 5 % že cepljenih. Nekaj manj kot četrtina vprašanih je odgovorila, da se cepljenja ne bo udeležila.

Rezultati Posveta so za nas zelo pomembni, saj tako pridobimo Vaše mnenje, ki bo vplivalo na naše odločitve in stališča v prihodnje. V želji po čim bolj relevantnih rezultatih smo vsak vprašalnik skrbno prebrali, pregledali, preučili in ga arhivirali, saj Vaše mnenje šteje!” so zapisali.

Vir: SDS