V prometni nesreči pri izvozu za Škofije umrl bodibilder Damijan Bečkanović

Damijan Bečkanović. FOTO: Facebook

Včeraj ob 18.57 je bil operativno-komunikacijski center obveščen o prometni nesreči, ki se je zgodila na hitri cesti v smeri Italije pri izvozu za Škofije. V njej je življenje izgubil Kranjčan, ki je živel (tudi) na območju Obale. Po naših neuradnih informacijah je umrl 34-letni bodibilder Damijan Bečkanović, od katerega se na družbenih omrežjih poslavljajo prijatelji in znanci.

 

Damijan Bečkanović, ki je upravljal z motorjem znamke kawasaki ninja, je vozil po levem prometnem pasu hitre ceste iz smeri Bertokov proti Škofijam. V levem ovinku, kjer je s prometnim znakom hitrost omejena na 80 kilometrov na uro, je zaradi prehitre vožnje izgubil oblast nad vozilom ter se s sprednjim desnim delom motornega kolesa zaletel v zadnji levi blatnik osebnega avtomobila, ki ga je vozil 33-letni Koprčan. Slednji je vozil po desnem prometnem pasu v isti smeri.

Umrl na kraju

Motorist je po trčenju zapeljal do varnostne ograje, kjer je padel z motornega kolesa čez ograjo in tam obležal, motor brez voznika pa je peljal naprej po hitri cesti v smeri Škofij še 96 metrov, kjer se je ustavil na desnem prometnem pasu. Motorist je utrpel tako hude telesne poškodbe, da je na kraju prometne nesreče žal umrl.

Gole fotografije

O Damijanu Bečkanoviću smo poročali pred novoletnimi prazniki, ko si je prislužil kazensko ovadbo. Po razhodu s partnerico naj bi namreč raznašal njene gole fotografije, slednje pa je po koprskem naselju, kjer je oškodovanka doma, zatikal na avtomobile in jih dajal tudi v poštne nabiralnike. Policija je v tej zadevi preiskovala več kaznivih dejanj, ki naj bi jih osumljeni zagrešil, med njimi tudi zlorabo osebnih podatkov.

Spletno uredništvo