V Kopru bodo jutri in v četrtek cepili brez naročanja, cepivo boste lahko izbrali

Zdravstveni dom Koper. FOTO: MOK

V Kopru tudi ta teden organizirajo brezplačno cepljenje brez prehodnega naročanja. Cepljenje bo jutri in v četrtek, 22. in 24. junija, med 16. in 18. uro. Oba dneva bo v neposredni bližini delovala tudi točka za pridobitev digitalne identitete SMSpass, s katero lahko na portalu zVEM pridobite potrdilo o cepljenju, rezultatu testiranja oziroma da ste preboleli covid-19.

 

Cepljenje, ki ga jutri in v četrtek med 16. in 18. uro izvaja Zdravstveni dom Koper, bo potekalo v Specialistični ambulanti za diabetes na Dellavallejevi ulici 3 v središču mesta. Jutri bodo na voljo cepiva Pfizer, Astra Zeneca in Johnson&Johnson, v četrtek pa Pfizer in Moderna. Cepljenje je namenjeno občanom Mestne občine Koper in Občine Ankaran oziroma vsem, ki imajo izbranega zdravnika v Kopru.

Točka SMSpass odprta do konca junija

Do 30. junija bo v šotoru pri cepilnem centru pred ZD Koper delovala tudi točka za pridobitev digitalne identitete SMSpass, s katero lahko na portalu zVEM pridobite potrdilo o cepljenju, rezultatu testiranja oziroma da ste preboleli covid-19. Ker se urnik delovanja točke prilagaja terminom cepilnega centra, bo ta v tem tednu odprta jutri in v četrtek, 22. in 24. junija, med 14. in 19. uro.

Vir: Ekopercapodistria