Umorjen je bil Darjo Grmek iz Kobjeglave

Darjo Grmek je bil kruto umorjen. FOTO: Facebook

V soboto popoldan je bila koprska policija obveščena o najdbi moškega v hiši v Kobjeglavi, ki ni kazal znakov življenja. Zdravnik je lahko na kraju le še potrdil smrt, ki pa je bila, tako se je izkazalo, nasilna. Umrl naj bi 57-letni domačin Darjo Grmek.

 

 

FOTO: Primorska24

Po poročanju Slovenskih novic gre za domačina Darja Grmka, ki je po smrti svojih staršev v Kobjeglavi živel sam. Sosedje kritičnega dne niso slišali nobenega prepiranja ali klicanja na pomoč. V času, ko so ga našli, je bil že mrtev, a menda ne zelo dolgo.

Primorske novice so danes brez navedbe priimka poročale, da je bil Grmek večkrat zaboden v hrbet, pa tudi, da je morilec hotel prikriti dokaze tako, da je prostor polil z vnetljivo tekočino ter prižgal ogenj. Slednji naj bi ugasnil, truplo pa je bilo delno ožgano.

Kot smo neuradno izvedeli, je morilec še vedno na prostosti, policija konkretnega osumljenca menda še nima. Možje v modrem pa so zaradi kriminalistične preiskave, ki je v teku, s podatki zelo skopi.

Domačini o pokojnem niso vedeli povedati žal besede. Nekdaj se je preživljal kot voznik kombija, takrat je imel tudi svoje podjetje. Sogovornikom, ki z njim nikoli niso imeli težav, je sicer znano, da naj bi preprodajal marihuano. Zaradi tega, da je bil pred kakšnimi dvajsetimi leti tudi zaprt. A zaradi bolezni njegovih staršev naj bi ga pokojni predsednik države Janez Drnovšek pomilostil.

Darja Grmka bodo pokopali v četrtek na pokopališču v Kobjeglavi.

Spletno uredništvo