Tudi ta vikend nadaljevanje invazije na Slovenijo

Prizadevanja zunanjega ministra Cerarjeva za zaščito italijanske meje že rojevajo prve ugodne rezultate za prebivalce Furlanije-Julijske krajine. Tako je Slovenija ta vikend na območju PU Koper od Italije prejela vrnjenih 10 migrantov, 5 jih je že zaprosilo za azil, skupno pa je bilo ta vikend na območju podanih kar 19 prošenj za azil.
Policisti PU Koper so tako ta vikend obravnavali 37 migrantov, ki so ilegalno prečkali hrvaško-slovensko mejo in vdrli v državo.

 

Migranti po državljanstvih, ujeti na ozemlju Slovenije po ilegalnem vdoru v državo:
– Afganistan 11
– Turčija 5
– Kitajska 4
– Bangladeš 3
– Irak 3
– Iran 3
– Maroko 3
– Pakistan 3
– Alžirija 1
– Kosovo 1

Kriminalne aktivnosti povezane z migranti

Seveda so se na območju PU Koper tudi ta vikend dogajala kriminalna dejanja povezana z migrantsko problematiko. Tako so policisti PU Koper poleg ilegalnega prehajanja slovenske meje obravnavali tudi tihotapce migrantov in tatvine, značilne za migrantsko populacijo.

V nedeljo popoldan so policisti v Pregari ustavili osebni avto Audi, ki ga je vozil 43-letni državljan Kosova. V vozilu je prevažal štiri državljane Kitajske, ki so prišli v Slovenijo nelegalno. Vozniku je bilo odrejeno pridržanje, v postopku pa je bilo ugotovljeno, da je zanj razpisana tiralica s strani Interpola, in sicer zaradi suma storitve kaznivega dejanja oboroženega ropa na Kosovem (2. 12. 2008).

V  vasi  Čelje  pri  Ilirski  Bistrici  je ponoči nekdo ukradel osebni avto Lancia  Z,  modre  barve, registrskih tablic LJ 81-8CK, letnik 2002, vreden 1.700  evrov.  Vozilo  je  bilo  odpeljano  z  original ključi in prometnim dovoljenjem, v rezervoarju je bilo 1/4 goriva.

Migracijski tokovi so tako dokončno razgalili bedo slovenske politike, ki z našim denarjem na našem ozemlju služi interesom tujih držav, kot to počne minister Cerar. Razgalili so bedo slovenskega državnega aparata, ki ni zmožen zaščititi lastnih meja in okrepiti lastnih varnostnih sil, da bi ti lahko zaščitili državo in njene državljanke ter državljane.

Si tako oblast, ki namesto za državljane dela za svojo korist in korist globalistov, sploh še želimo?

Uredništvo