SDS s kandidati za Piran, Izolo, Koper, Sežano, Postojno in Ilirsko Bistrico

Vir: Facebook, SDS

Največja vladna stranka SDS je po seji sveta stranke objavil seznam kandidatov za prihajajoče državnozborske volitve. Predsednik stranke Janez Janša bo kandidiral v volilnem okraju v Grosuplju in v Ivančni Gorici. Kdo so kandidati v Piranu, Izoli, Kopru, Sežani, Postojni in Ilirski Bistrici?

 

 “Pošteno in trdo delo za dobrobit vseh državljank in državljanov naše domovine Slovenije” – “Brez korupcije in z najboljšimi nameni za vse!” – “Spoštovanje vseh demokratičnih vrednot, strpnost do drugače mislečih in iskanje kompromisov za skupne cilje” – “Domovina je ena in edina, stopimo skupaj in skupaj ustvarimo varno, demokratično, spoštovano, pravno in z visokim standardom uspešno Državo Slovenijo,” pravi Vojko Jevševar, ki  bo kandididiral v Piranu (VO 2).

Vojko Jevševar

Mojca Mahajnc, ki bo kandidirala v Izoli (VO 3), poudarja, da ima zaupanje v strpnost med ljudmi.

Mojca Mahajnc

Vodilo Albina Železnika, ki je kandidat za poslanca v Kopru (VO 4), je #GradimoSlovenijo.

Albin Železnik

Silvano Radin je kandidat v Kopru (VO 5).

Silvano Radin

Mara Glušič, ki kandidira v Sežani (VO 6), verjame v iskrenost, poštenost in delavnost, to je tisto, kar po njenem mnenju zagotavlja uspeh. “V današnji negotovosti se glas navadnih državljanov največkrat presliši. Dokazala sem že, da znam poslušati glas volivcev in tudi rešiti njihove probleme, to pa je tudi dolžnost politike. Obljubljam, vam, da bom z vašim zaupanjem, vaš večji glas v politiki, saj se zavedam odgovornosti, ki mi jo boste zaupali.” 

Mara Glušič

Adrijana Kocjančič se bo za poslansko mesto potegovala v Ilirski Bistrici. “Če bi bila resnica na levi, bi bil na levi strani, ker je na desni, sem na desni strani!” (Albert Camus v časopisni polemiki z JeanomPaulom Sartrom).

Adrijana Kocjančič

Vodilo Zvoneta Černača, ki je kandidat v Postojni (VO 8), je vodilo ustanovitelja skavtskega gibanja, Bi-Pi-ja, Roberta BadenPowella*, ki pravi: “Glej daleč, in ko misliš, da že gledaš daleč, glej še dlje.”

Zvone Černač

Spletno uredništvo