Šarec kritike ni zmožen prenesti

Skozi nevarovano in nezaščiteno slovensko južno in balkansko schengensko mejo je v zadnjih 24. urah samo na območju PU Koper v Slovenijo spet vdrlo 16 migrantov, od katerih so 4 Iranci že zaprosili za azil in bili odpeljani v Ljubljano.

Avstrija je zaradi italijanske uvedbe skupnih policijskih patrulj na zahodni slovenski meji, ki vse migrante pospešeno vračajo v Slovenijo, pričela s poostrenim nadzorom naše severne meje. Tako tudi že prometne informacije vključujejo poročila o gneči na naši severni meji, ki je zdaj zaradi Šarčeve nesposobnosti zapreti našo južno mejo, postala balkanska schengenska vstopna točka, ljudje pa na slovensko-avstrijski meji za vstop v Evropo čakajo tudi po uro ali več.

Odgovor naši bralki Urški, ki se je na nas obrnila z vprašanjem glede migrantov na Škofijah. Policisti PP Koper so izmed skupine, katero omenjate, obravnavali samo 4 migrante, preostale 3 pa so obravnavali na Marezigah.
Vse naše bralke in bralce pozivamo, da če želijo za javnost dokumentirati migrantske tokove okrog njihovih naselij,  da nam na naš kontaktni elektronski naslov pošljete foto material, s kratkim opisom situacije.

Šarec pa namesto konstruktivnega vodenja države in reševanja državnih problematik, raje hodi po vaških pasjih NOB procesijah in pozdravlja komuniste ter slavi partizanske bitke ter pobijanje ljudi kar dva meseca po koncu vojne. To bi lahko razumeli, kot propagiranje in poveličevanje partizanskih zločinov proti človeštvu, poleg vseh njihovih vojnih zločinov, ki so jih partizani storili med vojno nad slovenskim narodom!

Na območju PU Koper,  v obdobju od 9. 7. Do danes 10. 7. 2019, so policisti obravnavali 16 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med RH in RS. 4 osebe (drž. Irana, ki jih obravnava PP Koper) so zaprosili za mednarodno zaščito in bili odpeljani v Azilni dom.

Obravnavani nedovoljeni prehodi po državljanstvih:
Maroko          6 x
Alžirija           4 x
Iran               4 x
Nepal            1 x
Afganistan     1 x

Utemeljena kritika Šarca je očitno demagoška propaganda

Šarec očitno ne prenese nobene oblike kritike, saj prek državnega twitter računa obračunava z vsemi, katerim je očitno, da na mestu predsednika vlade ni kos vodenju Slovenije.

Sedaj pa se ti levičarski oportunistični političarji, težko bi rekli, da je Marjan Šarec resen politik, čutijo poklicane, da bodo še določali, kaj je nacionalni pozitivni odnos do lastne države. Potem, ko so Slovenijo botri teh številnih novih obrazov političarjev, med njimi tudi Marjana Šarca, namerno in namensko uničevali zadnjih 29 let.

Gospod Marjan Šarec, Bojan Poklukar, Miro Cerar, zaprite južno slovensko in balkansko schengensko mejo, ali pa nehajte zavajati slovenski narod in odstopite iz svojih položajev. Saj ravno vaša nesposobnost vodenja države, ne samo sramoti Slovenijo v mednarodnih očeh, pač pa vas je večina Slovenk in Slovencev, ki ni glasovala za vas, že pošteno sitih.

Kot vas poziva slovenska javnost, nasvidenje gospod Šarec in z vami vaša ekipa, saj niste sposobni za nič drugega kot govoričiti o pol zgodovinskih resnicah na minornih NOB zabavah, kjer slavite komunistične zločine proti človeštvu.

Uredništvo