Razkrivamo o umoru na Koroškem: nogometaš Robert Pevec umoril ženo Sabino

Robert Pevec naj bi umoril svojo ženo. FOTO: Facebook

Slovenijo pretresa še ena družinska tragedija. Po naših neuradih informacijah naj bi včeraj zvečer nekdanji nogometaš iz Dravograda, 38-letni Robert Pevec, tako hudo poškodoval svojo 33-letno ženo Sabino P., da je slednja danes zjutraj umrla.

 

Policisti so danes sporočili, da so včeraj nekaj čez deveto zvečer prejeli obvestilo o poskusu umora na Koroškem. Tragedija se je odvila v Dravogradu. “38-letni moški, ki je imel prepoved približevanja do 33-letne partnerke, se je pojavil na njenih vratih in jo skušal umoriti,” so brez navedbe imen zapisali policisti. Po zanesljivih podatkih gre za Roberta Pevca, partnerka pa naj bi bila po naših informacijah njegova žena Sabina P.

“Na kraj sta prihitela policista, ki sta osumljenemu odvzela prostost, izjemno hudo poškodovano 33-letnico pa sta takoj začela oživljati in ji nudila prvo pomoč, dokler niso prispeli reševalci. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. Tam je danes zjutraj umrla,” so sklenili policisti in še, da ga bodo zaradi suma umora privedli pred preiskovalnega sodnika. Več uradnih informacij v tem trenutku še ni znanih. Bojda pa jo pobil z udarci in jo tudi davil.

Robert Pevec. Vir: NZS

Robert Pevec se je rodil 30. januarja 1984. Igral je v slovenski nogometni reprezentanci do 17, 20 in 21 let, v SV Ruden, SVG Bleiburg, nazadnje pa v NK Dravograd. 1. julija 2019 se je od športne kariere poslovil.

S Sabino P. sta se poročila 10. junija 2019, oba naj bi bila zaposlena v podjetju Mahle Filtersysteme v Avstriji. Rodila sta se jima dva otroka, ki naj bi bila v času krvavega dogodka doma. Nasilne smrti pa naj bi umrl tudi oče Roberta Pevca, po naših podatkih naj bi njegovega očeta pred leti pretepli do smrti, a storilcev Policija menda nikoli ni našla.

Spletno uredništvo