Razkrivamo o uboju v Mariboru: Noseča Anja Repnik naj bi ubila svojega moža Lulzima Beršo

Lulzim Berša in Anja Repnik. FOTO: Facebook

Danes so mariborski policisti poročali o uboju moškega. Po neuradnih podatkih naj bi bila osumljenka njegova noseča žena, 31-letna Anja Repnik.

Včeraj, okoli 22.41, so bili mariborski policisti sprva obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo, v kateri je udeleženec trčil v drevo. Vozilo so policisti našli v bližini kraja nesreče, na Valvasorjevi ulici v Mariboru, v njem pa 36-letnega moškega, ki ni kazal znakov življenja.

A ni šlo za nesrečo s smrtno žrtvijo, so ugotovili kriminalisti. Vzrok smrti je bil mnogo bolj zlovešč. Potem ko naj bi se zakonca, ki imata majhnega otroka, drugi pa je na poti, sprla, je Repnikova baje vzela nož in Beršo zabodla. Zakaj sta se sprla, ni znano.

Ranjen se je usedel v avto in najverjetneje nameraval peljati v mariborsko bolnišnico, a je med vožnjo življenjsko bitko izgubil, do zdravnika mu žal ni uspelo priti.

Zaradi kaznivega dejanja uboja so policisti Anjo Repnik aretirali, jutri naj bi jo pripeljali pred preiskovalnega sodnika. Zakonca sta petega maja obeležila četrto obletnico poroke.

Lulzim Berša je bil gradbenik, svoje podjetje Final Lux, ki je imelo sedež v Mariboru in se je ukvarjalo z zaključnimi deli v gradbeništvu, je po javno dostopnih podatkih zaprl pred šestimi meseci.

Spletno uredništvo