Proticepilec iz Slovenije: Pes v bližini cepljene osebe umrl zaradi notranjih krvavitev

FOTO: Zaslonski posnetek/Nova24TV

“Ali veste, da v Rusijo in s France Airlines cepljeni ljudje ne smejo leteti? Ali to veste? To naša vlada molči. To so resnične informacije,” je javno navedel eden izmed proticepilcev iz Slovenije.

 

V nadaljevanju je proticepilec pripovedoval o psu, ki naj bi ga zaradi cepljenja doletela bridka smrt: “To ni šala. In kar je še problem cepiva je spike protein, ki ga cepljeni začnejo prekomerno proizvajati. Ena ženska iz Amerike je povedala, da ko je bil pes v bližini cepljene, je umrl zaradi notranjih krvavitev.

Proticepilci so sicer osebe, ki poleg teorijam zarote v zvezi s cepljenjem in “spike proteini” običajno verjamejo tudi v skrajno nevarnost tehnologije 5G. Nekateri pa so prepričani, da koronavirus v resnici ne obstaja. Ena izmed najbolj prepoznavnih proticepilskih gibanj je organizacija OPS (Ozaveščeni prebivalci Slovenije), katere člani so po več mesecih protestiranja pred javno televizijo vanjo pred nekaj dnevi tudi nasilno vdrli.

Na javno delovanje vodje OPS Ladislava Trohe se je ostro odzval tudi psihoanalitik Roman Vodeb (nelektorirano): “Ladislav Troha – Bogu hvala za njega! Opozorilo vsem Slovencem!” … Kar poglejte si, da boste videli, kako deluje shizotipska osebnostna motnja pri verskem fanatiku, ki je postal tudi vnet anticepilec in ukleščenec v številne teorije zarote.”

Domen Mezeg/Nova24TV