Pozor, v Kopru je zalezovalec! Čez Bonifiko s psom sprintal za mlado žensko, ki mu je poskusila ubežati

FOTO: Policija
Zgodilo se je včeraj pozno popoldan. Mlado žensko iz Kopra je na tekaški progi na Bonifiki ogovoril neznanec. Povedal ji je, da je iz Prištine. Večkrat ga je prosila, naj jo pusti na miru, ker tega ni upošteval, je mladenka začela teči, on pa za njo. K sreči mu je ubežala, a ženske in dekleta poziva, da so previdne. Objavo Koprčanke, ki je danes zaokrožila po družbenih omrežjih navajamo v celoti.

“Drage ženske in dekleta … Pazite se psihopatov!

Mene je včeraj pozno popoldne na Bonifiki na tekaški progi ogovoril en tip, na tak način, da sem mislila najprej da se poznamo, ko sem videla da se ne, sem šla naprej, mu tudi dala vedeti da me ne zanima nobena debata.

S seboj je mel psa, nekakšen bull črno-rjave barve, zato mi tudi Gal (pes oškodovanke, op.p.) ni bil posebej v pomoč, ker je norel zaradi njegovega psa, če ne bi bilo to hitro rešeno.

Šel je za mano, večkrat sem mu rekla da naj me pusti pri miru, zaleglo ni nič. Začela sem teči, on sprint za mano, skoraj bi me zagrabil na izhodu proti Badaševici, potem sem hitro tekla čez most in je končno šel stran, ker so bili tam ljudje. Ne vem, kako bi se sicer končalo …

Tega istega tipa sem čez nekaj ur videla na tržnici (koprski, op. p.) na koncertu, stala sem poleg varnostnika, ki je tudi videl da me opazuje, ampak tokrat se seveda ni približal.

To pišem samo zato, da boste res pozorne in da pazite nase! Živimo v splošno varnem mestu, ma na žalost v bolani družbi. Nikakor ne hodite same zvečer po predelih, kjer ni ljudi, ker res nikoli ne veš!!!!”

Menda so prav s pomočjo te objave ugotovili identiteto neznanca, ki ga bo oškodovanka naznanila policiji.

Moški naj bi imel 31 let, ženski je, medtem ko je hodil za njo, povedal tudi, da je iz Prištine. Je vitke postave, visok okoli 180 centimetrov. Na Bonifiki je bil oblečen v belo jakno, na tržnici v črno, obakrat je imel na glavi kapuco, z njim pa je bil obakrat isti pes, je navedla Koprčanka.

Spletno uredništvo