Pozor, nazorni fotografiji! Neznanec sredi Ljubljane brutalno pretepel Beograjčanko!

FOTO: Zaslonski posnetek/facebook

LJUBLJANA – 3. marca okoli pete ure zjutraj je 48-letno Beograjčanko S.D., ki si je v Sloveniji denar služila s striptizom, brutalno pretepel neznanec, je za srbski Alo povedala žrtev.

 

Dejala je, da se je neznanec, po njenih besedah gre verjetno za albanskega državljana, preko njene spletne strani predhodno najavil pri njej, saj da je želel gledati striptiz. Namesto da bi jo počakal pred blokom, kot sta bila dogovorjena, naj bi jo presenetil na hodniku stanovanjskega objekta in jo začel brutalno pretepati. Ko je začela vpiti in klicati na pomoč pa da ji je okoli vratu zategnil šal in jo davil.

Fotografijo in zapis je žrtev objavila na svojem facebook profilu. FOTO: Zaslonski posnetek

“Hotel me je iznakaziti in ubiti,” je srbskim novinarjem povedala žrtev, ki je v velikih bolečinah in slabem psihičnem stanju. “Napadena sem bila, ker delam samostojno in zakonito. Napadalca ne poznam, a mislim, da za tem stoji ista družbe kot prvič, ko sem bila pretepena v Sloveniji. Za tem stojijo albanski in bosanski državljani, zvodniki, ki dekleta silijo, da delajo zanje.”

Beograjčanka je s številnimi poškodbami pristala v ljubljanskem Klinčnem centru, od koder jo je brat, pravi, odpeljal v Beograd. Povedala je tudi, da je sem prišla delat, da si je z zaslužkom od striptiza v Sloveniji kupila stanovanje, a se k nam ne misli več vračati, razen na sodišče. M. K.

 

Policija pojasnjuje, da je bila žrtev oropana in napadena v stanovanju

“Policijska uprava Ljubljana je bila 3. 3. 2020 v jutranjih urah obveščena o kaznivem dejanju ropa do katerega je prišlo na območju centra Ljubljane. Policisti so po do sedaj zbranih podatkih ugotovili, da je neznani storilec prišel k oškodovanki v stanovanje. Tam jo je večkrat udaril in ji s silo odvzel mobilni telefon, nato pa s kraja pobegnil. V dogodku je nastalo za okoli 200 evrov premoženjske škode, oškodovanka pa je bila lažje poškodovana. Policisti dogodek še intenzivno preiskujejo in bodo o vseh znanih okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo, ” je za naš portal pojasnil policijski inšpektor, Tomaž Tomaževič.