Policisti koprske policijske uprave včeraj zasegli kar štiri avtomobile

Foto: Policija

KOPER – Od včeraj zjutraj do desetih zvečer istega dne so policisti koprske policijske uprave zasegli štiri avtomobile, enega voznika pa so tudi pridržali.

Zjutraj so policisti v Zazidu ustavili 48-letnega voznika osebnega avtomobila. Ker ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, so mu vozilo zasegli, zoper voznika bodo podali tudi obdolžilni predlog.

Popoldan so pred naseljem Golac ustavili osebni avto. 68-letni voznik ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, zato je ostal brez vozila, sledi mu še obdolžilni predlog.

Ob 20.18 so obravnavali 46-letnega voznika, za katerega se je prav tako izkazalo, da tudi on ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, ker mu je bilo odvzeto. Poleg tega je bil precej vinjen, preizkus alkoholiziranosti je namreč pokazal 0,69 mg/l. Odredili so mu pridržanje, izdali plačilni nalog, sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 21.40 so v Srgaših ustavili 22-letnega državljana Severne Makedonije, ki prebiva v Kopru. Ker je vozil brez veljavnega dovoljenja, je tudi slednji ostal brez avtomobila.

Uredništvo