Policija zaradi tragične prometne nesreče, v kateri je oseba izgubila življenje, išče voznika VW Passata s koprskimi registrskimi tablicami

Foto: Gasilsko reševalna služba Kranj

MEDVODE – Okoli 20.40 je v Medvodah pri rondoju prišlo do prometne nesreče v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. Po prvih znanih podatkih sta voznika osebnih vozil znamke BMW in VW Passat vozila v smeri Kranja vzporedno po dveh voznih pasovih v isto smer, ko sta se prometna pasova združila v en prometni pas, pa je med njima prišlo do bočnega trčenja. Voznika BMW-ja odbilo v levo, kjer je zapeljal na nasprotni vozni pas v trenutku, ko se je po njem pripeljala voznica osebnega vozila in trčil v njo. Voznik osebnega vozila VW Passat je po nesreči odpeljal naprej v smeri Kranja. 33- letni voznik osebnega vozila znamke BMW je kljub hitri pomoči na kraju nesreče umrl, voznica osebnega vozila in otrok, ki sta bila v drugem vozilu sta prav tako poškodovana, vendar stopnja njunih poškodb še ni znana. Ugotavljanje vseh okoliščin in ogled kraja nesreče trenutno še potekata, je sporočila Aleksandra Golec iz ljubljanske policijske uprave.

 

“Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče iščemo voznika osebnega vozila znamke VW Passat, zlate ali srebrne barve, z nameščenimi registrskimi tablicami z oznako KP. Vozilo je poškodovano po levi strani in je odpeljalo v smeri proti Kranju. Voznika osebnega vozila in vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah nesreče naprošamo, da pokličejo na 113, ali se zglasijo oziroma pokličejo na najbližjo policijsko postajo ali anonimni telefon na 080 1200,” so v obvestilu za javnost še zapisali policisti.