Pogrešan je 36-letni Primorec Zoran Flander

Zoran Flander. FOTO: PU Nova Gorica

Policisti OKC PU Nova Gorica so bili včeraj, 28. aprila ob 13.11 uri, obveščeni, da svojci na območju naselja Zakojca v Občini Cerkno pogrešajo 36-letnega Zorana Flandra.

 

Pogrešani se je v torek, 27. aprila, okoli 15. ure od doma odpeljal s svojim avtomobilom znamke Peugeot 307 temno modre barve. Odpeljal se je v smeri vasi Bukovski Vrh, kasneje pa se je za njim izgubila vsaka sled. Kljub vsem izvedenim dosedanjim aktivnostim Policije, pogrešanega niso našli.

Na zahtevnem in hribovitem terenu na območju naselja Zakojca in širše okolice od 13. ure dalje pod vodstvom PP Idrija poteka iskalna akcija, policistom pa so se pri iskanju pogrešanega pridružili tudi gasilci, išče ga skupaj okoli 20 ljudi.

Opis Zorana Flandra: visok je od 170 do 175 cm, suhe postave, obraz ima bolj podolgovat, rjave oči in je pobrit po glavi. Nazadnje je bil oblečen v črne delavske hlače, črno jakno z napisom rumenih črk Nike Air, obute je imel črne delavske čevlje.

Ker ga z dosedanjimi izvedenimi ukrepi moški niso našli, policisti javnost prosijo za informacije. Vse, ki bi karkoli vedeli, prosijo, da o tem obvestite policiste PP Idrija na telefonsko številko: (05) 372 48 00, elektronski naslov: [email protected], se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo interventno številko policije 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.

Uredništvo