Po smrti mamice je zaradi posledic prometne nesreče danes umrla še njena 13-mesečna hčerkica

FOTO: Pixabay

Včeraj zjutraj se je pri pokopališču v Nedelici v občini Turnišče zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 36-letna voznica osebnega avtomobila. Hude poškodbe je utrpela tudi njena 13-mesečna deklica, ki so jo odpeljali v ljubljanski klinični center. Danes ob 14.25 je izgubila boj za življenje.

 

Do tragične nesreče je prišlo včeraj ob 8.27, ko je mlada mamica pri pokopališču v Nedelici zapeljala na prednostno cesto, tam pa je prišlo do trčenja z avtomobilom, ki ga je z njene desne strani pripeljal 21-letnik.

Policisti so ugotovili, da je 36-letnica upravljala z vozilom, v katerem je bil v otroškem sedežu pravilno zavarovan 13-mesečni otrok, vozila pa je po lokalni cesti iz smeri Nedelice v smeri naselja Dobrovnik. V križišču je zapeljala na prednostno cesto v trenutku, ko je po njej pripeljal 21-letni voznik osebnega vozila. Vozili sta silovito trčili, 36-letna voznica je zaradi hudih poškodb umrla na kraju. Voznik drugega v prometni nesreči udeleženega vozila je bil lahko telesno poškodovan. 13-mesečno deklico, ki pa je bila hudo poškodovana, so odpeljali v ljubljanski klinični center. Od tam danes prihaja žalostna novica. Bitko za življenje, ki se je komaj začelo, je danes ob 14.25 izgubila. Poškodbe so bile prehude.

Ogled kraja prometne nesreče sta včeraj opravila preiskovalni sodnik in državna tožilka murskosoboškega okrožnega sodišča, ki sta odredila izvedensko mnenje. Na podlagi tega bodo ugotavljali dejanski vzrok prometne nesreče, so po tragediji sporočili z murskosoboške policijske uprave.

Uredništvo