Pavel Rupar: “Marko Potrč, Werner, Tanja Ribič, plačajte za svoje smrtonosne pohode”

Foto: Zaslonski posnetek/Facebook
Nekdanji župan Občine Tržič in poslanec SDS, 60-letni Pavel Rupar je v svoji facebook objavi izrazil skrb zaradi visokega števila okuženih pri nas. Meni, da so nekatere javne osebnosti, ki izražajo nestrinjanje z vladnimi ukrepi, sprejetimi zaradi zajezitve širjenja novega koronavirusa, bojda naredile veliko škode in pripomogle k širjenju virusa. Izpostavil je igralko Tanjo Ribič, voditelja Marka Potrča, glasbenika Wernerja, Zlatka Čordića in druge, ki jim je namenil nekaj ostrih besed: “Širijo kugo, sovratvo in smrt. Plačajte za svoje smrtonosne pohode,” je zapisal Rupar, ki navaja, da so ljudje nasedli njihovim “kretenizmom”, zato, da so soodgovorni za stanje v državi. “Na vesti imate bolnike in smrtne žrtve,” se jezi Rupar.

“Celoten, nelektoriran zapis Pavla Ruparja:

ŠIRIJO KUGO, SOVRAŠTVO, SMRT!! PLAČAJTE ZA SVOJE SMRTONOSNE POHODE!!!

Od vas , pokvarjenI provokatori Werner Brozović, Zlatko Čordić, NAJBOLJ bedast od vseh Marko Potrč, Zoran Zoki Stevanović, sejalke smrti črne vdove: Tanja Ribić, Jasna Martinjak in pošastna aktivistka na profilu Maske dol Anica Bidar ..
VAM JE POTREBNO IZSTAVITI RAČUN ZA VSO ŠKODO, KI BO OD TORKA NAPREJ KATASTROFALNA, KER SO VAŠIM KRETENIZMOM LJUDJE NASEDLI, VERJELI IN SLEPO SLEDILI!!!
Ste polno odgovorni za bolnike, na vesti imate smrtne žrtve in premnoge, ki se bomo znašli v težkem položaju zaradi zaprtja javnega življenja!
Šli ste na roko plačnikom Šarcu, Mescu, Bratuškovi, Fajonovi nebulozi in MAFIJI ,GLOBOKI DRŽAVI ! Ste soodgovorni za stanje!! Namesto, da bi pomagali stroki in vladi in nam ljudem, bijete svinjsko bitko za prevzem oblasti, za staro stanje kraj, lumparij in mafiji, ki ji služite!!
SLOVENIJA, BOGA PROSIM, DA TUDI TISTIM, KI SLEDIJO NJIHOVIM MEDIJEM RTV, POP TV IN REŽIJSKIM MEDIJEM, POLOŽIMO RAČUNE ZA STANJE, V KATEREGA SO NAS PORINILI!!!

PRIJAVITE NJIHOVE PROFILE, NAJ SE JIM VZAME MESTO ZA ŠIRJENJE BOLEZNI IN SMRTI!!!”


Uredništvo