Občina Koper napovedala revizijo poslovanja občine med županovanjem Borisa Popoviča, preberite, kako se je odzval nekdanji župan

Boris Popovič meni, da občani in občanke Kopra, potrebujejo rešitelja. FOTOGRAFIJA: Facebook

KOPER – Potem ko je Mestna občina Koper (MOK) začela iskanje revizorja za pregled poslovanja občine med letoma 2016 in 2017, se je na javno naročilo za izvedbo revizije, objavljeno je bilo na pobudo nadzornega odbora MOK, ki mu predseduje Jadran Bajec, odzval tudi takratni župan, Boris Popovič.

Za izvedbo revizije je predvidenih 25.000 evrov, rok za prijavo pa je do torka, 18. februarja. Revizorja, ki bo imel za pregled poslovanja na voljo pet mesecev, bodo izbrali do konca tega meseca.

Kaj je o tem meni nekdanji župan? “Na koprski občini ne potrebujejo revizorja, na koprski občini potrebujejo rešitelja! Prav je seveda, da ljudje vse vedo, kar se tiče občine in občinarjev, zame vedo vse in še več, tudi ker so bili Jadrani Bajci, Viktorji Markežiči (pogrebniki) in podobni biseri tako vestni in redni v pisanju anonimk in ovadb na moj račun,” je na družbenem omrežju komentiral Popovič. “Mislim, da sta jih samo Mladen Čehovin in policist Dedič spisala kakšnih 300 ali 400! In zdaj bodo preiskovali vse te že opravljene revizije s strani vseh možnih državnih in paradržavnih institucij s še eno novo revizijo?!?! Odlično, zelo domiselno in inovativno, kot vse, kar počne SD, zato je naša država tako v k … ! SD bo delal spet novo revizijo, tokrat “kao” z “zunanjimi”, čeprav dela to isto revizijo že dobro leto z Bajcem na čelu … Zdaj, po enem letu mučenja in potenja med vsemi temi gorami papirja, ko so ugotovili, da niso ugotovili prav nič spornega, ki bi lahko kakorkoli zamajalo mojo verodostojnost in kredibilnost dobrega gospodarja in so se seveda znašli v brezizhodnem položaju, saj so stricem iz ozadja, od katerih je odvisna njihova sedanjost in prihodnost na ves glas obljubljali tone in tone okostnjakov iz omar! Zato zdaj mrzlično skušajo z uporabo nadvse prozornega trika “kao nepristranskih zunanjih” revizorjev, ki jih bodo mastno plačali seveda z našim denarjem, vsaj za nekaj časa prenesti čas, ko bodo njihovi razočarani in ogorčeni šefi oz. strici iz ozadja naredili politične okostnjake kar iz njih!”

 

Predsednik nadzornega odbora koprske mestne občine, Jadran Bajec. FOTOGRAFIJA:Facebook

Popovič pa je napovedal tudi nekatera razkritja: “V kratkem bodo občani zvedeli tudi zanimive podrobnosti o zlorabah položaja in politike na račun MOK s strani Jadrana Bajca, sedaj predstavljenega kot velikega čistuna, poštenjaka, strokovnjaka, altruista, humanista, borca za boljši jutri za vse, spravitelja, velikega ljubitelja MOK, zavetnika Koprčanov in še in še bi lahko našteval. Upam, da jih bodo pametni volilvci še vedno volili in jim še naprej neupravičeno polnili račune!!! Istočasno pa, na drugi strani večali revščino, pomagali graditi nebuloze kot je TEŠ 6, povečevali čakalne vrste … ” je na strani facebookove skupine SMO, med drugim zapisal nekdanji župan. M. K.