Novinarka nacionalne televizije prejela že tretjo pošiljko belega prahu

Eugenija Carl, foto: facebook

KOPER – S koprske policijske uprave so so sporočili, da so na televizijo v Kopru prejeli kuverto, v kateri je bil bel prah in pismo z žaljivo vsebino. Zadevo so prijavili na PP Koper, trenutno potekajo vse aktivnosti po določenem protokolu. Kraj je zavarovan, ena oseba je
v karanteni, so zapisali. Za Eugenijo Carl, novinarko Televizije Koper, je bila to že tretja pošiljka s sumljivim prahom.

Vsebino pisma je prejemnica objavila na svojem facebook profilu. Foto: facebook

Da je bila sumljiva pošiljka namenjena primorski novinarki, je na družbenem omrežju povedala sama: “Za dobrodošlico po dopustu. In spet bomo pol dneva v karanteni. In spet bo šlo javnih 3000 evrov za stroške intervencije. ‘Straži’ me prijazen policist, čakamo može v skafandrih iz LJ. Odprla sem na hitro in nič hudega sluteč, ker dobivam veliko pisem z arhaično pisavo, ljudje me prosijo za pomoč … Upam, da ni nič hudo nevarnega, je pa snov dražeča, pečeta me grlo in nos, kašljam, oči se mi solzijo, okus v ustih slan in grenak. Čakamo,« je zapisala prejemnica pisma.

 

 

Carlova je svoje sledilce kasneje obvestila kasneje, da prah, ki ji je bil poslan, ni bil nevaren, da pa je pa vseeno žalostna in zaskrbljena zaradi stanja duha celotne družbe.

 

Uredništvo