Neverjeten naval na cepljenje: ZD Koper bo cepil tudi v nedeljo

FOTO: Ervin Čurlič

Zaradi velikega povpraševanja po cepljenju bodo v Zdravstvenem domu (ZD) Koper množično cepljenje izvajali tudi jutri zjutraj. Zaradi organizacije športnega dogodka Ironman vsem, ki se želijo cepiti, koprska občina svetuje, naj pred odhodom od doma preverijo stanje zapor prometa.

 

Odprto cepljenje bo v cepilnem centru na Dellavalejevi ulici 3 potekalo v soboto in nedeljo. Danes bodo cepljenje izvajali med 9. in 16. uro, jutri pa med 9. in 12. uro.

Odprto cepljenje je namenjeno vsem, ne samo občankam in občanom koprske občine, ta konec tedna bo na voljo zgolj cepivo Pfizer. Sicer pa cepljenje izvajajo tudi vsi koncesionarji, vendar se je nanj treba predhodno naročiti.

Občinarji opozarjajo, da bo bo Koper prizorišče triatlonske preizkušnje Ironman, zato bodo številne ulice in ceste zaprte za promet. V jutranjih urah bosta za promet zaprti tudi severna obvoznica in PH Belveder. Vsem, ki se želijo cepiti, svetujejo, naj svoja vozila parkirajo na tržnici oziroma pri stadionu Bonifika in se do cepilnega centra ZD Koper sprehodijo.

Zapore prometa lahko preverite na https://ekopercapodistria.si/novice/ironman-se-vraca-v-koper-od-danes-zapora-ukmarjevega-trga/.

Spletno uredništvo, vir: Ekopercapodistria