Naknadne in ponovne volitve v koprskih krajevnih skupnostih

Fotografija: MOK

V nedeljo, 4. decembra, bodo v določenih volilnih enotah v nekaterih krajevnih skupnostih Mestne občine Koper potekale naknadne in ponovne volitve za člane sveta krajevne skupnosti. Volivci, ki so upravičeni glasovati na naknadnih in ponovnih volitvah, bodo o tem obveščeni po pošti.

 

Naknadne volitve na podlagi kandidatur, ki so bile vložene do postavljenega roka, bodo izvedene v krajevnih skupnostih Črni Kal (za volilne enote 3, 6, 8 in 11), Gračišče (za volilne enote 7 in 13), Dekani (za volilne enote 1 in 3), Olmo – Prisoje (za volilne enote 1, 2 in 5), Pobegi – Čežarji (za volilno enoto 2), Sveti Anton (za volilno enoto 2), Škocjan (za volilne enote 1, 2 in 4), Vanganel (za volilno enoto 3) in Za gradom (za volilno enoto 3).

Ponovne volitve na podlagi obstoječih kandidatur pa se bodo izvedle v krajevnih skupnostih Semedela za volilne enote 1 in 2 (volišče št. 406 – OŠ Dušan Bordon), ter Žusterna za volilne enote 1, 2 in 3 (volišče št. 409 – OŠ Anton Ukmar in volišče št. 427 – Obalni dom upokojencev).

V nedeljo, 4. decembra, bodo omenjena volišča odprta med 7. in 19. uro. Predčasno glasovanje pa bo potekalo v četrtek, 1. decembra, na volišču št. 901, na naslovu Mestna občina Koper, Verdijeva ulica 10, Koper. Tudi volišče za predčasno glasovanje bo odprto med 7. in 19. uro, sporočajo iz koprske občine.

Spletno uredništvo, vir: MOK