Na Ukmarjevem trgu v petek Luka Basi, v soboto Jan Plestenjak

Fotografija je simbolična. FOTO: Pixabay

V Kopru se bo v teh dneh zvrstilo nekaj glasbenih in kulturnih dogodkov. Tako se z današnjim dnem z glasbenima zasedbama Lamai in Bort Ross na Kapodistriasov trg vrača festival Poletje z biseri, konec tedna bosta v Kopru gostovala Luka Basi in Jan Plestenjak. Organizatorji so pripravili tudi program za najmlajše. Zaradi prireditev bo parkirišče na Ukmarjevem trgu zaprto za promet.

 

Danes se v Koper znova vrača festival Poletje z biseri, ki bo gostil pevski duet Lamai in Bort Ross v spremljavi zasedbe Nomadi, v petek in soboto, 23. in 24. julija, pa bosta na Ukmarjevem trgu v okviru Restart tour Koper – Vrnimo dogodek ljudem nastopila Luka Basi in Jan Plestenjak. Zaradi organizacije prireditve bo v veljavi popolna zapora parkirišča na Ukmarjevem trgu, in sicer od četrtka, 22. julija, od 14. ure, do nedelje, 25. julija, do 21. ure.

Najmlajši si bodo lahko ogledali predstave Alpe Adria PUF festivala lutkovnega in uličnega gledališča, v petek pa še predstavo Kdo je napravil Vidku srajčico? Družinskega gledališča Kolenc. V soboto bosta v okviru Glasbenih poslastic v kavarni Golden Loggia nastopila Ana Pilat in Tiziano, v nedeljo pa v okviru Primorskega poletnega festivala še Ana Vipotnik in Igor Leonardi.

Več informacij najdete na https://visitkoper.si/prireditve/.

Uredništvo, vir: MOK