Na Titovem trgu bomo v sredo zvečer pozdravili koprske olimpijce

Vir: Olimpijski komite Slovenije

Na olimpijskih igrah v Tokiu je barve Slovenije branilo tudi pet Koprčank in Koprčanov. Za njihovo borbenost in uvrstitve, se jim bomo lahko zahvalili v sredo, 11. avgusta, ob 20. uri, ko Športna zveza Koper in Mestna občina Koper na Titovem trgu pripravljata sprejem.

Vsa Slovenija je od 23. julija spremljala nastope vseh slovenskih predstavnikov v Tokiu, med katerimi je bilo tudi pet Koprčank in Koprčanov. Jadralki Veronika Macarol in Tina Mrak sta tekmovanje razreda 470 na olimpijskih igrah v Tokiu končali na odličnem petem mestu, kajakašici Špela Ponomarenko Janić in Anja Osterman pa se iz Japonske vračata z uvrstitvama na 17. in 20. mesto. Slovenski košarkarji, med katerimi sta bila odlično razpoložena Vlatko Čančar in Gregor Hrovat, so se minuli konec tedna za bron pomerili z Avstralci in se uvrstili na izjemno četrto mesto.

Špeli, Anji, Veroniki, Vlatku in Gregorju bomo lahko zaploskali v sredo, 11. avgusta, ob 20. uri na Titovem trgu v Kopru. Nastopila bo skupina Gedore, vstop na prizorišče pa bo omogočen vsem, ki bodo izpolnjevali pogoj PCT.

Morda je slika naslednjega: 6 oseb in besedilo

Spletno uredništvo, vir:Ekopercapodistria