Na prehodu za pešce zbil kolesarko in pobegnil, policija prosi za pomoč

Vir: PU Koper

Neznani voznik je na prehodu za pešce na Platiševi ulici v Cerknem zbil kolesarko in pobegnil v smeri Bevkove ulice. Policija prosi za pomoč očividce in neznage voznika, da se zglasi na policijski postaji.

 

Policisti policijske postaje Idrija so bili včeraj, 11.oktobra ob 19.20 uri, obveščeni o prometni nesreči prve kategorije s pobegom, ki se je včeraj okoli 5.50 ure zjutraj zgodila  na Platiševi ulici v naselju Cerkno. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da sta bila v prometni nesreči udeležena mlajša kolesarka in zaenkrat še neznani voznik osebnega avtomobila, sporočajo z novogoriške policijske uprave

Po prvih zbranih podatkih je neznani voznik osebnega vozila na prehodu za pešce z vozilom trčil v zadnjo pnevmatiko kolesa zaradi česar je mlajša kolesarka izgubila ravnotežje in  padla po vozišču, a v prometni nezgodi ni bila poškodovana. Po tem se je neznani voznik ustavil in po krajšem pogovoru s kolesarko nadaljeval z vožnjo v smeri središča naselja Cerkno oziroma proti Bevkovi ulici.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče idrijski policisti pozivajo vse, ki bi  lahko podali informacije o prometni nesreči, da se zglasijo na PP Idrija ali pokličejo na številko postaje (05) 372 48 00 oziroma pišejo na elektronski naslov [email protected]. Lahko se zglasijo tudi na katerikoli drugi najbližji policijski postaji ali pa pokličejo interventno številko policije 113 oziroma anonimni telefon 080 1200. “Prav tako policisti naprošamo neznanega voznika, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče zglasi na PP Idrija,” je v obvestilu za javnost pozval predstavnik PU Nova Gorica Dean Božnik.

Spletno uredništvo