Na begu je 32-letni Matej Breznik

Fotografija na kateri je pobegli Matej Breznik, je stara več kot deset let, poudarja policija. Njegov videz je lahko spremenjen. Foto: Slovenska policija

Slovenska policija išče Mateja Breznika. Star je 32 let, državljan Slovenije, nazadnje se je zadrževal na območju Gorenje vasi, Ljubljane in Ormoža.

Če ga poznate, ste ga opazili, veste kje dela, s kom se druži, kje živi, na katerih lokacijah se zadržuje, kateri prevoz uporablja, kam hodi na kavo in tako dalje, prosijo, da jim to sporočite.

Breznik je sicer na begu že šest let, od junija 2014: “Vsakega, ki bi karkoli vedel o iskani osebi, tudi najmanjšo podrobnost iz preteklosti naprošamo, da pokličete na številko 113, na anonimni telefon Policije: 080 12 00 ali pa pošljete e-sporočilo na naslov: [email protected],” prosijo in poudarjajo, da je fotografija Mateja Breznika stara več kot 10 let, zato je iskani danes lahko spremenjenega videza, morda ima brado, drugačne lase, spremenjeno postavo. Zagotavljajo, da bodo vaše informacije skrbno varovali.

 

Uredništvo