Mobilne cepilne enote v sredo v Bertokih in Vanganelu

Vir: NIJZ

Da bi cepljenje proti covid-19 čim bolj približali vsem, bo Zdravstveni dom (ZD) Koper tudi prihodnji teden nadaljeval cepljenje na terenu. Cepljenje bodo izvajali v sredo, 15. septembra, v Bertokih in Vanganelu. 

 

Da bi vsi, ki se do zdaj še niso odločili za cepljenje, lahko čim lažje prišli do cepiva, bo ZD Koper v prihodnjem tednu nadaljeval cepljenje proti bolezni covid-19 tudi na terenu. Z mobilno enoto bodo v sredo, 15. septembra, prisotni v Zadružnem domu Bertoki (pred vhodom v dvorano), in sicer med 15.00 in 17.00, v Vanganelu pa med 17.30 in 19.00, prav tako pred zadružnim domom. Na voljo bosta cepivi Pfizer in Janssen, občanke in občani morajo s seboj imeti zdravstveno izkaznico.

V prihodnjem tednu bo zdravstveni dom nadaljeval tudi cepljenje za nenaročene. V torek, 14. septembra, med 14.30 in 16.30 se bodo zainteresirani lahko cepili s cepivom Pfizer, med 16.30 in 18. uro pa s cepivom Janssen. Odprto cepljenje je namenjeno vsem, ne samo občankam in občanom koprske občine, potekalo pa bo na lokaciji Zdravstvenega doma Koper, Dellavallejeva 3. Sicer pa ZD Koper v Specialistični ambulantni za diabetike (Dellavalejeva ulica 3 v Kopru) organizira tudi cepljenje otrok, starih med 12 in 18 let. Cepljenje poteka po predhodnem naročilu na tel. številki 05 6647 271.

Zaradi velike zasedenosti parkirišča na Vergerijevem trgu (ob ZD Koper) in Trgu Brolo koprska občina obiskovalcem Zdravstvenega doma Koper znova svetuje, da svoja vozila parkirajo v novi parkirni hiši Belveder. Prva ura parkiranja je brezplačna, vsaka naslednja pa en evro.

Spletno uredništvo, vir: Ekopercapodistria