Mobilne cepilne enote spet na terenu: v sredo se lahko cepite na kopališču v Žusterni, pri baru Mandrač ali v Ankaranu

FOTO: Arhiv MOK

Da bi cepljenje proti covid-19 čim bolj približali vsem, bo Zdravstveni dom Koper prihodnji teden nadaljeval s cepljenjem na terenu. Cepljenje bodo izvajali v sredo, 18. avgusta, v Ankaranu, Semedeli in Žusterni.

 

Da bi tisti, ki se do zdaj še niso odločili za cepljenje, čim lažje prišli do cepiva, bo ZD Koper v prihodnjem tednu nadaljeval cepljenje proti bolezni covid-19 tudi na terenu. Z mobilno enoto bodo v sredo, 18. avgusta, prisotni v Ankaranu, Semedeli in Žusterni, in sicer med 15. in 15.45 v središču Ankarana, med 16. in 16.45 pri baru Mandrač v Semedeli in med 17. in 17.45 na kopališču v Žusterni. Na voljo bosta cepivi Pfizer in Janssen.

V torek cepljenje za nenaročene

V prihodnjem tednu bo zdravstveni dom nadaljeval tudi cepljenje za nenaročene. V torek, 17. avgusta, med 14.30 in 16.30 se bodo zainteresirani lahko cepili s cepivom Pfizer, med 16.30 in 18. uro pa s cepivom Janssen. Odprto cepljenje je namenjeno vsem, ne samo občankam in občanom koprske občine, potekalo pa bo na lokaciji Zdravstvenega doma Koper, Dellavallejeva 3.

Zaradi velike zasedenosti parkirišča na Vergerijevem trgu ob ZD Koper in Trgu Brolo na Mestni občini Koper obiskovalcem Zdravstvenega doma Koper svetujejo, da svoja vozila parkirajo parkirni hiši Belveder. Prva ura parkiranja je brezplačna, vsaka naslednja pa en evro.

Hitro testiranje kot običajno 

Mestna občina Koper bo v sodelovanju z zdravstvenim zavodom Cor Medico Ljubljana testiranje s hitrimi antigenskimi testi na vstopni covid točki na Bonifiki tudi prihodnji teden organizirala v ponedeljek, sredo in petek, med 14. in 19. uro, v soboto in nedeljo pa med 8. in 10. uro ter 17. in 19. uro.

Spletno uredništvo, vir: Ekopercapodistria