Koprsko policijsko upravo vodi mojster borilnih veščin

Prvi policist PU Koper je od ponedeljka Igor Jadrič. FOTO: PU Koper

Obveščamo vas, da je s ponedeljkom, po pooblastilu v.d. generalnega direktorja policije Boštjana Lindava, vodenje koprske policijske uprave začasno prevzel Igor Jadrič, dosedanji pomočnik direktorja PU Koper. Policijsko upravo bo Jadrič vodil do izbire novega direktorja.

 

Igor Jadrič je v policiji zaposlen od leta 1992, ko je pričel z delom kot policist na PP Cerknica, zatem je bil policist – kriminalist. Leta 2002 je postal pomočnik komandirja na PP Postojna, naslednje leto pa je bil premeščen na delovno mesto inštruktorja za samoobrambo, saj je mojster borilnih veščin, sporočajo koprski policisti.

Od leta 2005 do 2011 je na takratni PU Postojna opravljal dela in naloge inšpektorja za notranjo zaščito in pritožbe. Po ukinitvi PU Postojna pa je bil premeščen na PU Ljubljana, kjer je do leta 2014 delal kot samostojni policijski inšpektor v Službi direktorja, potem pa je prevzel vodenje Oddelka za notranje preiskave v Službi direktorja na PU  Ljubljana. Od 15. oktobra 2020 je bil Jadrič pomočnik direktorja na PU Koper.

Spletno uredništvo