Koprske gimnastičarke spet med najboljšimi v Sloveniji

Fotografije: Športni klub Salto Koper

V Ljubljani je minuli vikend potekal pokal Slovenije v ženski športni gimnastiki. Koprske gimnastičarke iz Športnega kluba Salto Koper so z odličnimi nastopi posegle po najvišjih mestih in še enkrat dokazale, da sodijo med najboljše v državi.

 

Ljubljana je v soboto gostila Pokal Slovenije v ženski športni gimnastiki, na katerem so se pomerile mlade športnice iz različnih gimnastičnih klubov Slovenije. Ekipo koprskih gimnastičark, ki so se na tekmovalni podij vrnile po dobrem letu premora, je spremljala trenerka Vesna Stavarev, ki sicer velja za eno naših najboljših slovenskih gimnastičark vseh časov. Koprčanke so ponovno dokazale, da sodijo med najboljše, saj so se v sloevnsko Istro vrnile s številnimi odličji.

V kategoriji starejše deklice je v mnogoboju zmagala Ema Akrapović, ki je v tej starostni kategoriji tekmovala prvič, zlato so si okrog vratu nadele tudi kadetinje Luna Babič, Luana Lubinič in Franka Marić, ki so tekmovale ekipno. Drugo mesto je v mnogoboju dosegla Luna Babič, tretje pa Luana Lubinič.

Vir: ekopercapodistria.si