Koprska občina svojim občanom subvencionira polovico zneska kastracije in sterilizacije lastniških mačk

KOPER – Marjetica Koper in Mestna občina Koper sta s prejšnjim tednom začeli z akcijo sterilizacije in kastracije lastniških mačk, pri čemer bodo občankam in občanom poseg subvencionirali v višini polovice posega. Akcija velja do porabe sredstev, namenjenih sterilizaciji in kastraciji, na voljo za posege imajo še nekaj finančnih sredstev. Tisti, ki bi želeli uveljavljati subvencijo morajo pred posegom predložiti plačano položnico za storitve Marjetice Koper, na osnovi te boste upravičeni do subvencije.

 

Posege opravljajo v Veterinarski ambulanti Janežič v Ulici za Gradom 21, Veterini Mačja Hiša na Kolodvorski cesti 2 v Kopru, Veterinarski ambulanti Koper, ki je na naslovu Istrska cesta 13 in Veterinarskem centru Elbivet v Kolombanu, na naslovu Kolomban 34.

Marjetica Koper kot upravljavec Obalnega zavetišča za živali sporoča, da kar nekaj zapuščenih muc in kužkov iz zavetišča iše vedno šče svoj novi dom. Prosijo, da jih za obisk zašuščenih štirinožnih prijateljev pokličete na telefonsko številko 080 88 49 ali 031 771 551. Dosegljivi so vsak dan med 7. in 14. in med 18:30 in 21. uro.

Uredništvo