Kaj nas čaka v letu 2020?

Po navedbah spletnega portala astrolife.si nas čaka zanimivo leto, ki pa ne bo samo lepo, bo tudi polno izzivov. Po prepričanju tistih, ki z obema nogama stojijo trdno na zemlji, bo leto 2020, kot je vsako drugo, odvisno predvsem od nas samih oziroma od tega, kako se bomo na dogodke, na katere nimamo vpliva, odzvali; samo slednje je popolnoma odvisno od nas samih. In kaj pravijo zvezde?

 

Kozorog, 22.12 – 20.1.

“Ne pričakujte in ne upajte, da bo v letu 2020 vse odlično, ker na žalost ne bo. Na trenutke vam ne bo lahko in se boste morali boriti, vsakodnevno se boste soočali z izzivi in novostmi, tudi popolnoma rutinsko delo bo lahko precej naporno. Ohranite optimizem in verjemite, da dobre stvari pridejo k tistim, ki trdo delajo.

Kozorogi v letu 2020 skušajte najti neko zdravo ravnovesje med poslom in zasebnostjo. Začetek leta bo prinesel ogromno topline in harmonije v odnose, zlasti v zvezi z vašo družino. Torej poskrbite za svoje ljubljene, zlasti za mlajše brate in sestre, če jih imate. Obdobje med 4. aprilom in 13. majem pa bo idealno za reševanje starih vprašanj.

Tisti, ki ste poročeni, boste morali biti v odnosu bolj previdni. Morda boste nenehno pod pritiskom zaradi tega ali onega, z ljubljeno osebo boste le stežka našli skupen jezik. Samski boste končno lahko razvili razmerje s pravo osebo zase, ko bo Mars 29. junija vstopil v ovna. Takrat boste najbolj strastni.

Vodnar 21.1. – 18.2.

Horoskop za vodnarje za leto 2020 napoveduje, da bo leto napolnjeno z dogodivščinami in izzivi. Vladar vašega znaka, Saturn, bo vladal kozorogu skupaj z Jupitrom in Merkurjem v dvanajsti hiši vašega znamenja. Zato se predvideva, da bo leto za vaš znak težavno. Od 23. marca, ko bo Saturn vstopil v znamenje vodnarja, kaže, da bi se lahko neprijetno končalo.

Večkrat se bo lahko pojavil kašelj ali prehlad, kakšnih večjih problemov pa ne bo. Manjše težave bodo pogoste, a jih boste zmožni upravljati, drugače pa vas ne bo doletelo nobeno večje presenečenje. Kljub vsemu ostanite previdni, redno preverjajte svoje stanje, skrbite za svoje telo in spremljajte morebitna nihanja.

Čas od 29. junija do 10. septembra bo ugoden za vaše ljubezensko življenje, takrat boste namreč vodnarji na vrhuncu strasti. Samski lahko pričakujete začetek nečesa novega, vezani pa, da bo konec prepiranja z ljubljeno osebo.

Ribi, 19.2. – 20.3.

V začetku leta boste prejeli večji denarni dobiček. Glejte, da se boste takoj odzvali na priložnosti, ki se vam bodo ponudile glede financ ali poklica, da jih ne boste zamudili. Predvideva se, da boste letos lahko razvili nov odnos. Zaradi vstopa v to novo razmerje boste verjetno povečali svoje zanimanje za finance ali razvoj kariere. V letu 2020 ne boste imeli nobenih večjih izdatkov.

Samskim se obetajo vznemirljivi časi! Obstaja možnost, da bo neko naključno srečanje pripeljalo do zmenka in globlje vezi. Ljubezen bo zagotovo v zraku, torej uživajte! Vezani, preizkušnje in pretresi bodo del ljubezenskega življenja.

Oven, 21.3 – 20.4.

Obvezen bo nadzor nad temperamentom, kar bo lahko v vašem primeru pripeljalo do čudežev. Močna želja vam bo zagotovo pomagala doseči tisto nekaj, po čemer boste hrepeneli, seveda skupaj z nekaj zbranosti. Poleg tega imejte v mislih tudi to, da ne smete uporabljati zvijač ali koga prelisičiti, da bi zaslužili več denarja in imeli več dobička. Svoje naloge opravljajte etično in moralno, pa boste v življenju bolj uspešni. Saj se zavedate, da uspeh ne pomeni samo služiti in biti bogat.

Horoskop za ovne za leto 2020 pravi, da bi moralo biti v središču pozornosti počutje in da bo treba na telo skrbno paziti.

Kot napoveduje astrološka napoved, se bo leto 2020 lahko izkazalo za zelo plodno v smislu ljubezni in odnosov.

Bik, 21.4. – 21.5.

V kolikor boste vložili svoje srce in si boste močno prizadevali za doseganje ciljev, boste v letu 2020 prišli do resnih sprememb. Zdi se, da vas bodo v letu 2020 privlačila tudi potovanja, morda se boste odločili celo za obisk kakšnega verskega kraja.

Biki, v vašem horoskopu za leto 2020, okrog 29. junija, ko bo Mars vstopil v ovna, je videti, da vam bodo stvari začele počasi drseti iz rok. Zato je priporočljivo, da takrat za nekaj časa odložite sprejemanje večjih odločitev glede financ ali celo poklica.

Glede na to, kar je omenjeno v vaši ljubezenski astrologiji, si boste želeli samski omisliti pravo pravcato ljubezensko zgodbo. Želeli boste vstopiti v smiseln odnos. Verjetno boste izbrali nekoga nasprotnega spola, ki ga že poznate, morda prijatelja ali znanca, ki vas že dolgo privlači.

Dvojča, 21.5. – 22.6.

Na začetku leta 2020 boste dvojčki našli težko pričakovani duševni mir, kar vas bo navdalo z zadovoljstvom. Zaradi tega boste tudi na splošno veliko bolj zagnani, zbrani in osredotočeni na svoje cilje. Vse se vam bo zdelo lažje dosegljivo in bližje.

Po horoskopu za leto 2020 lahko dvojčki pričakujete priliv bogastva, na obzorju pa se vam riše obilje. Četudi ste morda finančno dobro preskrbljeni, se vsekakor izogibajte kakršnimkoli posojilom.

Ker bo Jupiter od sredine maja v šibkem položaju, se bodo lahko takrat pojavile družinske težave. Ne nagibajte se k temu, da bi jih jemali izredno lahko. Na takšne situacije se v letu 2020 poskusite odzivati taktično, diplomatsko, z malo pazljivosti in prijaznosti.

Samski boste morda imeli občutek, da vam v ljubezenskem življenju nič ne gre, a bo še vse v redu. V drugi polovici leta 2020 bo verjetno prišlo do sezonskih bolezni in manjših težav v želodcu, vendar boste dovolj hitro okrevali.

Rak, 22.6 – 22.7.

Samski boste morda imeli občutek, da vam v ljubezenskem življenju nič ne gre, a bo še vse v redu. V drugi polovici leta 2020 bo verjetno prišlo do sezonskih bolezni in manjših težav v želodcu, vendar boste dovolj hitro okrevali.

Glede na astrologijo leta 2020, boste morali začeti raki krepiti svojo samozavest, drugače ne boste mogli napredovati. Upoštevajte tisto, v kar verjamete, in vedno držite glavo visoko oziroma pokonci. Le tako boste rasli in se razvijali. V službi boste obremenjeni z obilico dela in pritisk bo velik, vendar boste z malo potrpljenja in trudom tudi to rešili.

Na romantičnem področju bo leto 2020 dobro leto, kar se tiče ljubezni in odnosov boste uživali. Tudi prijateljske vezi bodo odlične in močne, pravzaprav boste morda lahko celo razširili svoj družbeni krog, v kolikor boste hrepeneli po tem. Za tiste, ki ste vezani: “Če bo volja, da rešita dileme in ostaneta skupaj, dovolj močna, nobeno vprašanje ne bo preveliko. S skupnimi močmi bosta lahko premagala vsak problem.” Tisti, ki pa se boste znašli v povsem novem odnosu, boste morda težko sledili zahtevam ljubljene osebe.

Lev, 23.7. – 23.8.

Izzivi se bodo lahko pojavili bodisi na finančnem ali na poslovnem področju. Pomembno je, da veste, da ne boste ničesar izgubili. Zato ostanite mirni! Nikar ne stresajte svoje jeze nad stvarmi in naokoli po nepotrebnem. V tej fazi vam bo pomagal le umirjen um.

0d 5. marca dalje se boste lahko srečali z nekaterimi težavami v zvezi s posestjo, ki oziroma če jo imate v lasti. V tej fazi zanemarite vse posege v zvezi z nepremičninami. Izognite se tudi nakupu ali prodaji nepremičnine. 

V letu 2020 se boste morali levi bolj truditi za ljubljeno osebo. Večkrat ji boste morali pokazati in povedati, koliko vam pomeni, drugače bi jo znali izgubili. Medtem ko bo Venera v dvojčkih, torej od 4. aprila do 13. junija, naj bi bil to precej ugoden čas za vas. Verjetno boste samski v tej fazi našli sorodno dušo.

Devica, 24.8 – 22.9.

Ko se proučujejo planetarni položaji za vaše znamenje, je mogoče reči, da vam bo leto 2020 prineslo nekaj odličnih novic. Predviden je velik razvoj.

Čeprav bodo morda potrebne manjše spremembe na finančnem področju, se vam v letu 2020 obeta tudi dober dobiček. Toda vse, kar se vam bo zdelo vredno narediti, izpeljite že v prvi polovici leta. Tako boste v drugi polovici že želi posejano.

Poročeni pari boste v letu 2020 uživali. Zaradi toplote in razumevanja vam bodo ljudje v okolici naravnost zavidali. Stvari se bodo lahko malce zapletle le nekje oktobra. Samski boste v letu 2020 lahko našli nekoga, s katerim se boste povezali na višji ravni.

Tehtnica, 23. 9. – 23.10.

Po horoskopu se bo v letu 2020 lahko uresničilo vse, o čemer ste kdaj sanjali. Pripravite se torej, da se boste vozili z vlakom uspeha! Trdo delo se vam bo obrestovalo. V finančnem smislu bodo stvari videti dobro.

Na splošno je pred vami odlično leto. Ne samo z vidika dobička, ampak tudi glede celotnega poslovanja. Predstavila se bo tudi priložnost za vlaganje, dobro jo izkoristite.

Ljubezen bo našla pot do vašega srca, vendar se boste morali z njo spoprijeti. V letu 2020 boste primorani delati na svoji samozavesti. Le tako boste lahko ostali hladni tudi v najtežjih časih. Samski boste morda prisiljeni malce skreniti s svoje poti, da boste pritegnili pozornost simpatije, zato se le potrudite in naredite nekaj posebnega. Medtem bo pri tistih, ki ste v razmerju, lahko večkrat prišlo do pritiska, da se bo kmalu potrebno zavezati.

Škorpijon, 24.10. – 22.11.

Leto 2020 boste škorpijoni začeli izjemno dobro. Povsem nepričakovano se vam bo nasmehnila sreča na vseh področjih.

V letu 2020 posvečajte škorpijoni več pozornosti dobremu počutju in družini, saj ti dve področji predstavljata velik del vašega življenja. Vezani, ohranjanje miru bo najpomembnejši dejavnik za srečo. Tisti, ki ste v resnem razmerju, boste lahko še poglobili vez, morda se boste celo obvezali. Samski lahko pričakujete nekaj novega, v vaše življenje bo vstopila neka nadvse zanimiva oseba, ki vas bo popolnoma očarala. V obdobju med 23. marcem in 11. majem boste lahko razvili smiselno razmerje. Vaš nasmeh bo v tem letu večino časa širok!

Strelec, 23.11 – 21.12.

Jupiter vas bo v letu 2020 naravnost blagoslovil! Kot vemo, bo imel Jupiter boljši del leta oko čez deseto in šesto hišo znamenja. Deseta hiša govori o poklicu, šesta hiša pa o zaposlitvi in preživljanju. In Jupitrove vibracije vas bodo vsekakor podpirale. Vaše počutje bo boljše in že od začetka februarja naprej boste priča produktivnim ter naprednim silam okoli vas. Kar zadeva bogastvo in premoženje, bo obdobje od sredine februarja do maja v korist imetnikov. Ta časovni okvir bo še posebej odličen za tiste, ki boste želeli kupiti ali prodati nepremičnino.

Astrološka napoved za leto 2020 pravi, da boste morali skrbno paziti na svojo družino. V začetku leta 2020 morda ne boste opazili bistvenih sprememb v ljubezenskem življenju. Vendar pa boste po 4. aprilu, ko bo Venera vstopila v znamenje dvojčkov, zaznali občuten premik kar se tiče odnosov. Samski se pripravite na nov začetek, vezani lahko pričakujete popolno podporo s strani partnerja, na splošno pa bo na romantičnem področju v letu 2020 prevladovala velika strast.

Celoten letni horoskop se lahko preberete na https://www.astrolife.si/

Vir: astrolife.si, Danes ustvari prihodnost.