Jutri množično cepljenje v Kopru za vse, v četrtek za naročene

FOTO: Pixabay

V Kopru je tudi v tem tednu organizirano brezplačno množično cepljenje in testiranje s hitrimi antigenskimi testi. Cepljenje bo jutri in v četrtek, hitro množično testiranje pa danes, v sredo in petek popoldan.

 

V Zdravstvenem domu Koper bodo jutri, 27. julija, znova organizirali množično cepljenje, ki bo potekalo med 15. in 19. uro, v Specialistični ambulanti za diabetes na Dellavallejevi ulici 3 v središču mesta. Na voljo bodo cepiva podjetij Pfizer in Janssen. Cepljenje bodo organizirali tudi v četrtek, a le za predhodno naročene, oba dneva bodo v Otroškem šolskem dispanzerju po naročilu cepili tudi otroke od 12. do 18. leta starosti. Naročila sprejemajo na številki 05 6647 271.

Zaradi velike zasedenosti parkirišča na Vergerijevem trgu ob ZD Koper občinarji obiskovalcem ZD Koper svetujejo, da svoja vozila parkirajo v parkirni hiši Belveder, kjer je prva ura parkiranja brezplačna, vsaka nadaljnja pa en evro.

Brezplačno testiranje

Brezplačno hitro testiranje na vstopni covid točki na Bonifiki je organizirano danes, v sredo in petek, med 14. in 19. uro.

Testiranje za izjeme pri vstopu v državo na novi lokaciji

Obvezno tedensko testiranje za vse izjeme, ki dnevno prehajajo mejo z Italijo, od danes poteka na novi lokaciji, in sicer na večjem parkirišču v bližini mejnega prehoda z Italijo. Država brezplačno hitro testiranje na meji sicer še naprej izvaja vsak torek, četrtek in petek med 8. in 18. uro.

Vir: Ekopercapodistria