Hišo iz filma Sam doma lahko najamete preko Airbnb

Vir: Instagram

Znamenito hišo, v kateri so leta 1990 snemali filmsko klasiko Sam doma, lahko za eno noč najamete prek aplikacije Airbnb. Dovoljeni so največ štirje gostje, ki bodo morali  odšteti samo 25 dolarjev po osebi za nočitev.

 

Znamenito hišo, ki se nahaja v predmestju Chicaga, imenovanem Winnetka, nedaleč od jezera Michigan, je moč najeti od sedmega decembra letos. Lokacija se je ljubiteljem filma zapisala v spomin kot kraj, kjer je mali Kevin McCallister, ki ga je igral zdaj 41-letni Macaulay Culkin, zganjal vragolije, s katerimi je branil svoj dom pred parom nepridipravov.

Gre za svojevrstno promocijo, saj bo omenjeno domovanje dostopno na Airbnb samo eno noč. “Dogodek” bo gostil igralec Devin Ratray, ki je v prvih dveh filmih franšize Sam doma igral Kevinovega starejšega brata Buzza McCallisterja. Ravno tako se je Ratray ponovno pojavil v najnovejšem filmu iz franšize, ki so ga 12. novembra 2021 dali na Disney+. Po mnenju tako kritikov kot občinstva je “Home Sweet Home Alone” obupen.

Promocija novega filma
Airbnb gostom obljublja oddih v hiši, kjer bodo lahko v toplih prazničnih prizorih, kopici pasti, ki jih bodo lahko sprožali, in vrsti sladkarij ter obilici chicaške pice, v kateri bodo lahko uživali med ogledom novega filma v franšizi Sam doma, “Home Sweet Home Alone”.

Gostje bodo kot darilo prejeli set lego kock na temo omenjene filmske franšize. Vseh 24 ur bo na prizorišču prisotno varovanje, s seboj pa morajo imeti tudi negativen test na covid-19, ki ni starejši od 72 ur. Od gostov pričakujejo še, da bodo nosili maske.

Ivan Šokič/Nova24TV