Grozljivka v Kopru: Dušan Bakan ustrelil hčerko in sebe

Fotografije: Primorska24

Koprske policiste je ob 13.37 poklical občan in povedal, da je na Krožni cesti v Kopru slišal poke.

 

“Policisti so na kraju našli dve poškodovani osebi in strelno orožje. Moški, star 79-let, je bil odpeljan v izolsko bolnišnico, iz katere so nas kasneje obvestili, da je zaradi strelnih poškodb umrl. 28-letna ženska, njegova hči, je bila prav tako odpeljana v bolnišnico in je huje poškodovana,” je sporočila predstavnica koprske policijske uprave Anita Leskovec in še, da bodo več informacij podali jutri.

Po naših neuradnih podatkih naj bi pred stanovanjem oziroma na hodniku v šestem nadstropju streljal 79-letni Dušan Bakan, ki se je pred kakšnimi osmimi tedni iz Švice preselil v Koper, hčerka pa naj bi se iz Švice preselila k mami v Bosno.

Od tam je menda prispela na obisk, spremljal pa jo je njen novi partner iz Bosne, s katerim je očeta tudi spoznala. Fanta v trenutku streljanja bojda ni bilo na kraju. Ni še znano, kakšen motiv je imel oče, da je zagrešil tako grozljivo dejanje. Hčerko naj bi ustrelil v predel obraza, sebe pa v vrat oziroma v glavo, smo izvedeli. 28-letnica je hudo poškodovana, a baje ni v smrtni nevarnosti.

Spletno uredništvo