Fotogalerija – Nevihta skazila nočno nakupovalno izkušnjo v Trstu

Večer pred pričetkom poletnih razprodaj je v Trstu rezerviran za nočno nakupovanje.

Tudi včeraj so si trgovci obetali precejšnje izkupičke razprodaj, vendar je poletna nevihta obiskovalce pregnala iz trgovin v lokale, zato se predvsem gostinci niso pritoževali nad nizkim obiskom večera.

Začetek s pojedino

Po zaprtju mestnega središča za promet, zapora je bila v veljavi od 7. ure zvečer, do 1. ure zjutraj, je trgovec Bosco ob 7:30 uri zbranim na ulici postregel z dobrotami za okrepčilo.

Obiskovalci so se tako lahko okrepčali s šunko v testu, sirom, mortadelo, vodo, vinom in prek 200 litri odličnega piva. Kot je razvidno iz slik, so se zbrani takoj nagnetli okrog ponujenih dobrot.

Nekaj pred 10. uro zvečer pa je mesto prekrila nevihta, ki se je najprej razbesnela nad zalivom, kjer so obiskovalci lahko spremljali čudovito svetlobno predstavo bliskanja. Z razbesnjenem neurja nad mestom pa so se pričele tudi interventne akcije za gasilce, ki so morali posredovati v kar 30. primerih. Tako so gasilci na terenu intervenirali  zaradi polomljenih dreves, poplavljenih kleti in garaž ter oseb ujetih v dvigalih.

Uredništvo